SAS Scholarship

10 cool sneaker girls to follow on instagram

Instagram er et af de steder jeg ofte finder inspiration. Både overordnet æstetik og ting der er rare at se på, men også outfits og rigtig ofte sneakers. Der er virkelig mange der deler deres nyeste sneakerkøb, gode fund og helt særlige modeller. En hel del af dem har et mega tjekket sneakerunivers der er fedt at følge med i og her finder jeg også inspiration til tøj og outfits, og nogle følger jeg udelukkende for at se hvad de har på fødderne.

ida-boern

Ida Broen @idabroen – Ida er Norges ukronede sneaker queen. Udover at arbejde i Stress, en sneaker butik i Oslo, er hun New Balance ambassadør og var en af få udvalgte, der her fået lov at lave sin helt egen New Balance sneaker på fabrikken i Flimby… #goals! læs mere om det projekt her.

skaermbillede-2017-11-11-kl-21-38-50

Annie Friberg @anniefriberg – Annie er baseret i Sverige og når hun ikke ser mega smart ud på instagram, arbejder hun i Shelta i Gøteborg.

dsc_0254

Sanne @girlonkicks – Sanne er en sneaker girl fra Amsterdam og står bag bloggen Girl on Kicks. Hun samarbejder med brands som Nike, adidas og Puma og har ofte de nyeste releases (!).

maha-x-vans-1-web-2

Saskia @mayahening – endnu en hollandsk sneaker girl. Sammen med hendes kæreste Dion, står hun bag Maha, en sneakerbutik til kvinder, baseret i Amsterdam. De er lige rykket i nye store lokaler, så butikken er bestemt et besøg værd.

1a479ffe53f9735875a5e6942ac6639a

Emily Oberg @emilyelaineoberg – tidligere nyhedsvært på Complex og nu Womens Director hos det amerikanske brand Kith (som Ronnie Fieg står bag). Der udover kører hun sit eget print magasin Sporty & Rich, som også laver noget virkelig smart merch.

skaermbillede-2017-11-11-kl-21-44-36

Alba @Nuenundsechzig – jeg ved egentlig ikke så meget om Alba fra Neun und Sechzig, men fandt hende på insta og har fulgt med i et godt stykke tid. Hun viser ofte virkelig seje og ikke så kendte sneakers.

skaermbillede-2017-11-11-kl-21-45-40

Sarah @ohkworld – et sneaker univers for kvinder som primært bliver opdateret på instagram. Det er for det meste reposts af seje sneakergirls og dermed masser af inspiration.

skaermbillede-2017-11-11-kl-21-47-07

Jess @juicegee – kvinden bag den mest geniale webshop for alle med mini fødder, nemlig Small feet Big Kicks. Her har jeg i hvert fald før shoppet sneakers som har været umulig at finde andre steder. Hendes egen profil er dog værd at tjekke ud for de nyeste releases.

skaermbillede-2017-11-11-kl-21-47-49

Mette Rønn @mette_roenn – en dansk sneakergirl/instagrammer som på det seneste har rejst en del rundt med Nike på løbeture. Ikke desto mindre har hun nogle seje sneakers og en hel del track pants.

d66752af34afb9831977f009577b1a0b

Veneda Budny @venedaanastasia – Veneda må være den sejeste sneakerpige fra DK og hun gør det kun bedre i LA hvor hun pt er bosat. Hendes samling er misundelses værdig udover forstand.

Tjek mit pinterest board SNEAKERS som jeg løbende opdaterer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAS Scholarship