111117: Copenhagen

Céline Espadrilles

pb121074

pb121086

pb121088

pb121096

Céline leather espadrilles.

Et af de køb jeg gjorde i Milano, var de her mega nutti læder espadrilles fra Céline som jeg fandt i DMag outlettet der har to locations i byen. Det er et rent kaos af mærker og vanvittigt dyre ting der er sat helt vildt meget ned, så det kræver at man er klar til jagt. Sidsel er uden tvivl den bedste udsalgs og outlet shopper jeg kender, så meget hendes motivation, fik vi et par timer til at gå med at kigge samtlige stativer og hylder igennem – heldigvis for jeg fik købt nogle virkelig gode ting, espadrilles inkluderet. De var sat betragteligt ned og på trods af at vejret bestemt ikke er til espadrilles, bliver de geniale på min juleferie i Thailand. Indtil videre bliver de dog brugt indenfor med strømper i 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

111117: Copenhagen