SMART the podcast episode 5 - Take good care of your wardrobe

#forceisyou

af1-kampanj-3

Photo & Video Philip Nordin/Rezet Store.

Sidste uge lancerede jeg en ny kampagne #FORCEISYOU hos Rezet, i samarbejde med Nike. Den handler om den ikoniske og klassiske silhuet Air Force 1. I kender den helt sikkert, og ellers så ved i hvad der er for en, når i ser den. I 80’erne blev den introduceret som ‘Air in a box’ til basketballspillere, en reference til det luft element som er lagt ind i den ellers ret firkantede sål. Selvom det var en banebrydende innovation på basketbanen, så blev den hurtigt populær uden for banen, og siden hen er den blevet en favorit hos amerikanske rappere.

Eftersom Air Force 1 er blevet en klassiker, er den 3x white udgave, blevet en oplagt genstand for re-designs, collabs og special editions. Lige nu er der meget hype omkring Air Force kollektionen med collabs som Just Don, Rocafella og Travis Scott (læs mere her).

I forbindelse med et øget fokus på Air Force 1, har jeg som en del af mit arbejde hos Rezet, lavet en kampagne sammen med Nike, der fortæller lidt om modellen, men faktisk mest om hvorfor den er så ikonisk. Den hvide sneaker er en klassiker, der kommer frem igen og igen, og aldrig rigtig går af mode. Den kan styles i så mange forskellige retninger og som nævnt før – være et blankt kanvas, der venter på at blive fortolket eller udsmykket. Tanken bag kampagnen er at hvad enten du vælger at customize den, skifte snørrebåndende, dyppe den i guld eller bare beate den fuldstændigt, så bliver den helt særlig, fordi du selv gør den til din egen. Derfor inviterede vi 6 kreative typer (jeg er en af dem, hej hej) ind i Rezets studie for at snakke lidt om Air Force 1 og hvordan de bruger den. Det er der kommet en fin lille video ud af, som i kan se nedenfor. Det er Kalle, Niels, Betty, Lilja, Sidsel og jeg der optræder 😉

 

Shop Nike Air Force sneakers her. 

For at præsentere kampagnen, inviterede vi en udvalgt skare af influencere forbi Prologs nye café på Glyptoteket, et af mine favorit steder i København. De har nemlig virkelig god kaffe og et genialt koncept der hedder ‘byg-selv-kage’, som passede perfekt til temaet om at gøre noget til sin egen. Som en lille ekstra ting var der de fineste de fineste AF1 charms armbånd til alle gæsterne fra Hello Yellow charms.

glypto-17 glypto-10 glypto-9 glypto-5 glypto-3 glypto-2

Shop Nike Air Force sneakers her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART the podcast episode 5 - Take good care of your wardrobe