#forceisyou

Céline Twisted Cabas Bag

twistedcabas

Jeg har længe været forelsket i Célines Belt bag, og det blev ikke mindre af at Josephine har den fine blå/grå farve. Jeg har dog ikke helt kunne forene mig med de størrelser den kommer i – enten for lille, for stor eller med for lang rem. Og så var det farven, fuldstændigt umuligt at farve… og så selvfølgelig prisen. Det kræver klart en del overvejelse, og af samme grund + et muligt indkøb af Sidsels fødselsdagsøreringe, befandt Maiken, Sidsel og jeg os i Céline butikken i Milano. Jeg prøvede stort set alle taskerne i butikken, både ‘Belt’ og så ovenstående ‘Twisted Cabas’ som nu har indtaget første pladsen på min ønskeliste. Den er en perfekt størrelse og på en måde lidt mere hverdagsagtig end ‘Belt’ og så er den liiige lidt billegere. Hvilket bestemt ikke er dårligt. Det eneste er bare at den ligeledes findes i et hav af flotte farver. Den ene flottere end den anden! Jeg trawler pt nettet for at danne mig et overblik over alle de forskellige kombinationer for at finde ud af hvilken en der er den flotteste.

Har en i drømmetaske på hjernen pt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#forceisyou