SMART the podcast episode 6 - julefrokost

251117: Copenhagen in Céline shoes

pb251254

pb251208

Baum und Pferdgarten sweater, Hosbjerg pants & Céline shoes.

Shit dagene går hurtigt! Der er kun 3 dage til jeg flytter (lige rundt om hjørnet dog) og det her billede er faktisk helt tilbage fra weekenden, hvor jeg mødtes med Sidsel for at lave podcast. Har i hørt den? Ellers finder i Episode 6 af SMART the podcast her.

Jeg fik anledning til endelig at hoppe i mine nye Céline sko som jeg købte i Milano i starten af måneden. De var egentlig tiltænkt lidt varmere vejr… og min forestående tur til Thailand, men nu fik de deres debut på dansk jord. I kan læse mere om dem her. Jeg kombinerede dem med mine nye cutie pants fra Hosbjerg i sart lyserød og den fine strik fra Baum som jeg efterhånden har vist et par gange. Sådan er det jo med favoritter og særligt varme sweatre (skrev jeg med stivfrosne fingre).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART the podcast episode 6 - julefrokost