Party looks (that won't break your budget)

Happy dog – happy life (for a dog owner)

kngu9983-kopier

Indlægget er udgivet i samarbejde med og sponsoreret af Clarion Hotel Copenhagen Airport

Foto: Alona Vibe

For et par uger siden fik jeg en af de bedste henvendelser længe – en invitation til mig og Winston for at prøve Clarions Hotel Happy Dog service. Øh ja tak!

Det er næppe gået nogen læsere her på domænet forbi, at jeg har en hund, Winston, som jeg er svært glad for? Nej vel? De sidste 5 år jeg har haft den lille sorte nullermand i mit liv, er mit hjerte vokset med hundekærlighed, som jeg ikke anede fandtes. I am the crazy dog lady… og det er få ting jeg ikke under min bedste hundeven. Winston er en stor hund i en lille krop og for det meste går han til alle oplevelser med logrende hale. Sådan har han altid været og derfor troede jeg da også at nytår på Vesterbro ville blive en smal sag – han er vant til byen og larmen. Det første år gik det fint i alle dagene op til nytårsaften. Vi gik masser af ture med fyrværkeri som lydspor uden han var bange. 2 dage før nytår var vi som vanligt på den lokale hundeplads på vores eftermiddagstur. På et split sekundt fik vi dog ændret på at Winston skulle give 0 fucks for fyrværkeri, i det en bølle (ja jeg er gammel) kastede en raket ind på hundepladsen. Siden da har Winston været super bange for fyrværkeri (jeg er heller ikke helt pjattet med det…) så det lægger selvfølgelig en dæmper på festlighederne på årets store aften. Det her lyder nok helt godnat hvis man ikke har hund – men de af jer der har, kender i det ikke? Derfor forsøger jeg hvert år at planlægge en nytårsaften som er fed for mig og tryg for Winston. Det er for det meste hjemme hos os selv og med mindst mulig udendørs aktivitet. Sidste år og i år har jeg været ude og rejse og derfor er Winston blevet passet hos min mor i sommerhus og i år, hos min svigermor. Der ved jeg at han er helt tryg og i gode hænder (sagde den nervøs hundeejer) og det er virkelig rart, når man er på den anden side af jorden.

Men det, det her indlæg egentlig skal handle om, det er netop Clarion Hotels hundepakke ’Happy Dog’’. Udover at hotellet der ligger i Kastrup i forlængelse af lufthavnen og 10 skridt fra metroen, er et hundevenligt hotel (det er langt fra alle hoteller der er det), så tilbyder de en helt særlig Happy Dog pakke til hunde og deres ejere på nytårsaften. Her kan dig og din bedste hundeven få en fyrværkeri-fri nytårsaften da værelserne har lydisolerede vinduer og mørklægningsgardiner (der er faktisk mange hunde der bliver lige så skræmt af de pludselige lysglimt). En Happy Dog pakke indebærer også en lækker hundekurv (hundens hotelseng vel sagtens), en doggiebag med godter og roomservice der serverer godbidder (i kid you not!). Til menneskene er der alt hvad man kunne tænke sig af hotelfaciliteter og selvfølgelig nytårsmiddag og kransekage to go.

Jeg tog min bedste hundeven under armen i weekenden og tog metroen ud til Clarion Hotel for at teste faciliteterne. Nogen prøvede godbidderne, andre hoppede i sengen og testede om sofaen var god at drikke kaffe i. Og vi kan begge, med ro i maven, sige at det er fuldstændig godkendt.

Jeg tror at jeg har haft min del af crazy nytårsfester, med både kæmpe brag og kæmpe skuffelser (følelsen af at stå på Nørrebrogade kl. 01.30 for at finde en fest), så jeg er faktisk blevet meget mere klar på en rigtig nice middag, min hund, min kæreste og tanken om en stor og blød hotelseng (øh og morgenmadsbuffet og spa oven i hatten).

Så hvis der er nogle hundeejere der ude, som leder efter en god løsning til nytår – eller har lyst til at installere hundepasseren rigtig luksus, mens i fester, så er det her altså sagen. Jeg håber i vil tage godt imod vores lille fotosession (nok den bedste skydning jeg har været på!).

kngu9970-kopier

kngu9939-kopier

kngu9913-kopier

kngu9910-kopier

kngu9866

kngu0185

kngu0168-2-kopi

kngu0133-kopi

kngu0085-kopi

kngu0067-kopi

kngu0015

kngu0291-kopier

Outfits: Nørgaard Paa Strøget  101 stribede bluser (Winston har en str. 1 på). Resumé Cph silkesæt her og sovemasker fra Holistic Silk her. Pink skjorte fra Mads Nørgaard her

Læs mere om Happy Dog kampagnen og book dit ophold her.

10 kommentarer

 • Aw, jeg elsker-elsker-elsker de billeder! 😍♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  De der billeder, de har lige vundet internettet. Altså hvis jeg bestemte.

  I er simpelthen så søde begge to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.S. Du må lave en instagramprofil for Winston – nu er der ingen vej tilbage🐶💛💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her er det sjoveste og mest bedårende, jeg har set længe. Hold nu op😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke B

  okeeeeey – ca. den bedste fotoserie jeg nogensinde har set!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Geniale billeder! Hold kæft i er cute

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg skal være helt ærlig og indrømme, at jeg ikke læste hele teksten, men til gengæld tror jeg aldrig jeg har elsket en billedeserie så højt, som jeg elsker denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg er fuldstændig tosset med den her billedserie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det er nok det fineste nogensinde!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sis

  Du kan godt bare lukke bloggen nu – der kommer aldrig et lige så godt indlæg igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party looks (that won't break your budget)