Happy dog - happy life (for a dog owner)

031217: Copenhagen

kngu0312-kopier kngu0319-kopier kngu0330-kopier kngu0334-kopier kngu0350-kopier kngu0364-kopier kngu0367-kopier kngu0368-kopier kngu0375-kopier

Baum und Pferdgarten sweater, Céline pants, Nike Air Max 97 Volt sneakers fra Rezet Sneaker Store, Céline twisted cabas bag, rings from Ole Lynggaard silver (large here and small here) & Céline sunglasses.

Foto: Alone Vibe

I søndags, efter denne her fotoskydning, fik jeg overtalt Alona til at skyde et par billeder af min nye taske. Det var ikke svært – hun er altid så god. Tasken snakkede jeg om i vores podcast her (SMART the podcast episode 5) fordi jeg havde prøvet den i Milano og slet ikke kunne få den ud af hovedet. Da jeg fandt den på ebay til en virkelig god pris, slog jeg til! Den landede på mit bord i sidste uge og har nærmest hængt på min skulder lige siden. Jeg fik et chok da jeg åbnede pakken, for var helt sikker på at farven var meget mere douche og mere støvet end den rent faktisk er. Den er decideret turkis, og det var slet ikke hvad jeg havde forestillet mig. Efter en god snak med Sids og jeg havde gået forbi et spejl 8 gange på mit kontor, var jeg dog ret overbevist – og når jeg ser billederne her, er den lige i øjet. Kan fornemme at det er det helt rigtige køb…

Nå men weekenden er om hjørnet – min står på julefrokost, podcast, fødselsdagsfejring og klejnekogning. Helt perfekt kombi efter min smag. Skal i lave noget hyggeligt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy dog - happy life (for a dog owner)