SMART the Podcast Episode 7 - Christmas

Lately in december

De seneste måneder er strøget forbi og jeg kan slet ikke tro at der kun er 10 dage til jeg drager på juleferie. Med en flytning, et par podcasts og en del julefestligheder på programmet, tænkte jeg at det var tid til en opsamling af billeder fra telefonen.

loppefrokost

Jeg har været til et par julefrokoster, blandt andet hos Lilja med alle de andre Loppe Ladies. Det var meget stille og roligt med masser af Ris a la mande, en heftig pakkeleg (jeg tager skylden) og et inferno af Hello Kitty ting.

mnclickcollect

I weekenden tog jeg forbi Mads Nørgaard butikken i Tullinsgade for at afhente en bestilling, det er nemlig en december treat til alle deres online kunder, at man kan afhente sin ordre i butikken på Vesterbro. Så slipper man for umulige postbokse og lange køer. Smart ik? Jeg købte denne her taske som jeg tænker bliver genial til min juleferie, og så elsker jeg bare Nørgaards fine stribede indpakning.

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg har været ekstra god til at komme til træning (tanken om at skulle i badetøj omlidt har været afgørende…) og har taget en del reformer og Burn & Build timer i Power House (jeg har fået sponsoreret en række klip til træning der). Begge centre er mega lækre og jeg skal indrømme at jeg bliver udfordret konditionsmæssigt, shit det er hårdt! Det er dog altid lettere med en træningsmakker 😉

Processed with VSCO with hb1 preset

På trods af ‘pre-ferie’ travlt fik jeg klemt en frisør tid ind hos geniale Oliver hos Gun-Britt (behandlingen er sponsoreret) som klippede mit hår og farvede bryn og vipper – helt ferie klar. Jeg er blevet klippet sådan at mine krøller kan krølle lidt bedre, for jeg arbejder jo stadig på at have den au natural (læs mere her). Det var virkelig en hverdagsluksus at tilbringe min frokostpause med en smoothie i en varm frisørstol.

fredesblog_smartthepodcast_episode7

Jeg har fået optaget hele to episoder af SMART the podcast med Sidsel – hør episode 6 her og 7 her.

furikaze-unboxing

Jeg har optaget webtv på mit arbejde sammen med Mads Emil og Kenneth, se afsnittet her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har shoppet nye sneaker! Travis Scott x Nike og de nye Yeezy Powerphase 🙈

kngu9901-kopier

Jeg har lavet min til dato bedste blogkampagne med Winston, den kan i se resten af her.

Det var lidt fra min kamerarulle i denne omgang, håber i synes det var hyggeligt at kigge med.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART the Podcast Episode 7 - Christmas