Lately in december

071217: Copenhagen in my yellow dress

frede-2

frede-1

frede-3

frede-4

Dress from Mads Nørgaard, jacket from Samsøe & Samsøe (in black here), Asos socks (similar here) & Nike Air Max 97 sneakers.

Photo: Philip Nordin

Hallo, gul Mads Nørgaard kjole, hvad siger i så? Vejret er virkelig ikke hyggeligt i KBH for tiden, men i sidste uge fangede jeg en stund i dagslys og fik min gode kollega til at tage et outfit billede. Min gule kjole opvejer den mørke himmel og det gør de sidste lange arbejdsdage inden en lang juleferie, til at holde ud.

Jeg har en kollega som er herre god til at bruge sine kjoler ud over jeans, hele året. Det ser mega fint ud og er en god måde at klæde sig lidt mere feminint når man (læs jeg) har sneakers på hver dag. Så det prøver jeg at blive bedre til 😉

Kjolen er en gave fra Mads Nørgaard og jeg fik den for et par uger siden da jeg afholdte dette event på Glyptoteket. Sidsel spottede en genial sammenhæng mellem Glyptotekets palmehave og det fine gule print og sendte den over til mig så jeg kunne have den på. Det er fandme #friendship <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately in december