Keep steamin' - Philips EasyTouch Plus

Christmas in Thailand – and a detour to Hong Kong

vacayyy

Toteme shirt, Céline Paris sunglasses, AVAVAV slippers, Mads Nørgaard bag & &Other Stories swimsuit.

I går eftermiddags kl. 16.57 slukkede jeg min computer på mit yndlingskontor hos Rezet og ønskede alle mine kollegaer happy holidays. Jeg har nemlig hele 3 uger ferie i udsigten og de starter i dag kl. 15.00 hvor jeg flyver til Thailand. Jeg skal holde jul og nytår med min søster, nevø, niece, bror, mor og kæreste på Koh Kood og efterfølgende tager vi 5 dage til Bangkok. Jeg glæder mig sådan helt sygt! Efter de 5 dage i Bangkok, tager min familie hjem, men mig og min kæreste tager en uge til Hong Kong, inden vi rammer DK – det glæder jeg mig mindst lige så meget til.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har holdt så lang tid fri og været så lang tid væk hjemme fra. Men jeg er sikker på at det bliver rigtig godt for mig. Jeg har været i Thailand (Bangkok og Chiang Khan) for 3 år siden med Kenneth og blev fuldstændig forelsket i landet, kulturen, maden og menneskerne. Jeg glæder mig helt vildt meget til at opleve det sydlige Thailand og have lidt flere dage i Bangkok. Det er dog 5-6 år siden jeg  har været Hong Kong en enkelt gang før, så jeg føler lidt det ikke tæller rigtig.

Vi starter på Koh Kood hvor vi skal bo på The Beach Natural Resort i 10 dage. Her er planen primært at ligge ned, snorkle, drikke mango juice og sove længe. Jeg har ikke fuldstændig overblik over hvad man bare SKAL se og opleve på Koh Kood, men tænker vi skal besøge Klong Chao vandfaldet og besøge den lille fiskerby i Ao Salad. Har nogen af jer været på Koh Kood? Del meget gerne tips til hvad vi skal se!

Når vi tager til Bangkok skal vi bo på Novotel på Siam Square. Her er planen at besøge nogle templer, spise (!) og shoppe. Jeg vil rigtig gerne besøge China Town og Ari områderne som jeg har hørt skulle være mega nice. Igen, tips til Bangkok modtages også med kyshånd!

Sidste stop på turen er Hong Kong! Her skal vi bo i Soho og så vidt muligt opleve så meget af Hong Kong på 6 dage, haha. Jeg glæder mig især til at spise (elsker kinesiskmad, som er en del anderledes end vi kender det her hjemme) og så skal vi hike og shoppe. Jeg vil mega gerne på Hello Kitty Dim Sum café og i Disneyland Hong Kong! (Drømmen!).

Hvis i har tips til Thailand eller Hong Kong så byd endelig ind! Nu skal jeg i lufthavnen!

1 kommentar

 • Molly

  Ban Ao Yai – fiskerbyen på sydspidsen skal i helt sikkert tage til! Gerne på scooter hvis i tør – der er nogle ret vilde bakker på vejen, så bedst at køre hjem igen inden det bliver mørkt,

  Det er en lille by på pæle og totalt stille da det er i Ao Salat at færgen kommer.
  Fik det bedste mad på Koh kood der 😊

  God tur og nyd det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keep steamin' - Philips EasyTouch Plus