Christmas in Thailand - and a detour to Hong Kong

SMART the podcast Episode 8 – How to do photos & instagram

Dette indlæg er en reklame for Nokia Mobile og videoen er optaget på Nokia 8.

Velkommen til sidste afsnit inden jul (inklusiv video optaget på Nokia 8) – vi kan godt love jer for at der kommer til at være masser af podcast episoder til jer her i juleferien, så husk at subscribe eller tjek vores blogs hele tiden!

25579208_10156102429532578_757923378_o

Dette afsnit skal handle om hvordan det nu fungerer med bloggers, hvem tager vores fotos, hvordan laver du et nice instagram feed og hvilke apps vi elsker. Forhåbenligt en god stener til lille juleaften 🙂

Vi har også testet Nokias nyeste mobil, Nokia 8, med den smarte bothie funktion der gør at du kan bruge front og rear kamera på samme tid. Personligt er jeg super imponeret over kvaliteten på kameraet, det står knivskarpt og så er lyden ret god, virkelig nice! Se resultatet i ovenstående video. Og er du på remolade eller mayo holdet? Giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet.

Shownotes:

  • Feed Neews: Frede anbefaler instagrampofilen @Gabbois og Sidsel elsker @queenruba.
  • Sidsels tips til gode foto/redigerings apps finder du her.
  • Der findes (stadig) en SNAKE app, hvis du savner den 😉
  • Sheet mask: Baby face fra Japan – den var lidt heftig…
  • SMART eller ikke SMART: Frede er i tvivl om Yeezy 350 er kikset… Sidsel mener godt vi kan bære det.. Vi har nemlig lige købt 350 v2 Blue tint, som veninde sneakers :). Sidsel er i tvivl om facetune er nice eller ikke nice – Frede bliver nødt til at prøve…

Næste afsnit kommer d. 1. Januar og handler om året der er gået, samt hvad vi glæder os til i 2017!

Hør afsnit 7 om julen, lige her.

GOD JUL!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas in Thailand - and a detour to Hong Kong