191217: Copenhagen

Sneaker recap with Rezet Sneaker Store 2017

Her i 2018 vil jeg være lidt bedre til at dele mit arbejde i Rezet Sneaker Store – vi laver så mange forskellige og seje (hvis jeg selv skal sige det) ting, og jeg er alt for dårlig til at dele det.

Lad mig starte med det samme! Inden jul inviterede vi en del af vores gode sneakervenner i studiet for at snakke om det bedste der er sket i 2017. Mød Peter Falktoft, Anders Diggitalos Nottveit, Mathias Ong, Jack’s hole in a wall, Kenneth Nguyen og undertegnede (altså mig! Jeg er med!) i videoen. Mads Emil er kyndig vært og guider dig igennem årets bedste releases.

Hvad er jeres sneaker-højdepunkter i 2017?

Hør SMART the podcast episode 9 hvor jeg deler min favorit release i 2017 her. 

1 kommentar

  • Mette

    Det her er et nice indlæg! Dejligt du tænker at dele mere af dit arbejde i Rezet – det er sjovt at få et indblik i 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

191217: Copenhagen