SMART the podcast episode 10: Velkommen til 2018

240118: Copenhagen

frede-2

frede-3

frede-1

Blazer from Hong Kong (similar), Stolbjerg bag (gifted), Six Ames pants & adidas Originals Prophere sneakers from Rezet Sneaker Store.

Så er det her – første outfit i København i 2018. Netop pga. jetlag og sygdom, har jeg undgået at fotodokumentere hvad jeg har haft på. Dels pga træt face og faktisk også fordi jeg bare har gået i det samme outfit bestående af herrebukser og en stor strik, 10 dage i træk.

Men i går fik jeg endelig taget mig sammen og endda trukket en blazer på, ny og købt i en mega random butik i Hong Kong. Der udover fik jeg tilsendt denne fine taske fra Stolbjerg Copenhagen, som passede helt perfekt til. Meget voksent, ik?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART the podcast episode 10: Velkommen til 2018