240118: Copenhagen

adicolor

adidas-adicolor-24166

adidas-adicolor-24138

img_0941

adicolor billederne er taget af Rasmus Weng Karlsen, make up af Alberte Sandvad og lavet i samarbejde med adidas Originals.

Find et udvalg af adicolor kollektionen her.

Tidligere på ugen var jeg forbi adidas originals, danske showroom, hvor de i anledningen af den nyeste kollektion af tøj, havde skabt et fuldstændig farvekordineret adicolor fotostudie. Her blev jeg så foreviget af Rasmus Weng Karlsen, en mega dygtig fotograf, som jeg ikke før har prøvet at skyde med. Resultatet er ovenstående 3 billeder af mit meget røde look.

Selve adicolor kollektionen er fuldt af guldkorn og udover det røde sæt med bukser og trøje, har jeg forelsket mig i de her bukser, denne trøje og denne body.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

240118: Copenhagen