Bangkok city guide

260118: Copenhagen in Everyn

180126-adidas-everyn-womens-frede-office-chanel-pink-pants-04

180126-adidas-everyn-womens-frede-office-chanel-pink-pants-03

180126-adidas-everyn-womens-frede-office-chanel-pink-pants-02

Six Ames sweater, Hosbjerg pants (on sale) & adidas Originals Everyn sneakers from Rezet Sneaker Store.

Egentlig starter modeugen så småt i dag, men jeg starter med mit fredags outfit som var blødt og weekendagtigt, på den der måde hvor man godt må have det på, på arbejde. Jeg var også hoppet i adidas nyeste model, Everyn, som egentlig har lånt lidt fra klassikere som Stan Smith og Superstar, og alligevel er helt sin egen. Det er sådan en model der går til alt, ser klassisk ud og ikke er for chunky eller smal. Det jeg virkelig godt kan lide ved den, er at den er retro og feminin, uden at være en rigtig pigesneaker. Det tænker jeg meget over når jeg kigger på sneakers, at de ikke må blive for piget. Men det er måske bare mig?

I dag starter jeg med åbningen af Østerbros modebibliotek med Sidsel, og jeg kan se at SMART the book allerede er på hylden. Glæder mig!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bangkok city guide