Ting jeg troede jeg vidste om at bliver 30 år

That denim look

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce for Ellos

Det er bestemt ikke førte gang jeg skriver om det her på bloggen. Men hvis der er en kombination eller en uniform jeg ofte vender tilbage til, så er det gode jeans og en t-shirt eller skjorte. Om vinteren, kombineret med en strik. Det er sådan et look der altid holder, for mig i hvert tilfælde. Kombinationen af et par velsiddende jeans (som du ved du har en god røv i) og en enkel overdel, er ikke til at tage fejl af. Jeg tror det passer rigtig godt til min stil, fordi jeg elsker at maxe ud med farvede sneakers eller en mere iøjenfaldende taske.

I læste måske om min søgen på det perfekte 501 look her? Ved i hvad – jeg har fundet dem. Levi’s har lavet en model der hedder 501 Skinny Filiforme og det er præcis den model jeg har ventet på. Tyk denim, retro fit men stadig ret slim. Og de sidder helt perfekt på numsen. Kombineret med en sprød (altså bomuldssprød, ikke et slang for noget der er nice som om jeg var 60 år gammel) skjorte fra Ellos eget mærke, er det præcis sådan et go-to look som jeg talte om i starten af indlægget.

ellosdenim

Denim jacket, white oversized shirt, white shirt with strings & blue jeans.

Jeg har trawlet Ellos denim udvalg igennem og udover et stort udvalg af blandt andet føromtalte Levi’s 501 Skinny Filiforme jeans, så faldt jeg for Denim jakken og de to skjorter fra Ellos’ eget mærke. Den klassiske oversized skjorte er den jeg har på ovenfor og den er så fin med det lidt længere stykke bag til. Den anden skjorte er helt asiatisk inspireret med den assymetriske udskæring foran og bånd på ærmerne, som jeg synes giver en fin detalje til et enkelt look. Med denimjakken kan man jo gå all canadian tuxedo på den (den kan godt gøre smart) eller kombinere den med en tynd strik og et par sorte jeans, så det hele ikke er matching…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg troede jeg vidste om at bliver 30 år