Bolig inspiration: ny lejlighed

Is it friday?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Soulland x Nike SB shirt, Céline pants, Nike vintage sneakers, Jane Kønig earrings & iPhone cover from Hong Kong.

Det er så decideret ikke fredag idag, men der imod mandag. Jeg har allerede hentet min første kop kaffe på Sonny og tro det eller ej, så er jeg ret klar på en ny uge. Den skal stå på en masse arbejde, Sneaker Quiz i Absalon med Rezet, Kvindernes Internationale Kampdag og så skal jeg til England på en spændende arbejdstur over weekenden. Selvom vejret ikke helt er med mig, så kan jeg mærke en snert af forårsenergi.

Billederne er mega snydeagtige for de er fra sidste måned, men jeg har helt glemt at poste dem. Heldigt på en mandag!

Ha’ en skøn dag.

1 kommentar

  • Stine

    Hvor kan man dog få fat i sådanne fede par sneaks?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig inspiration: ny lejlighed