Sneaker Quiz i Absalon

Weekend inspiration

onmymindmarch

Hej fra Barcelona hvor jeg lige er landet. Skal bruge de næste 2 dage i byen, og det er faktisk første gang jeg er her. Der er desværre ikke så meget fritid, men tænker at jeg skel ned af ramblaen, spise bloggermad på Flax & Kale og kværne noget tapas. Jeg har netop kastet mig på min hotelseng (tjek min story) for at læse manus til i morgen, inden jeg skal sove. Dog ville jeg lige dele lidt ting jeg tænker på for tiden:

  • Sneakers; ikke fordi det er nyt, men der er så mangle flotte lige nu! De gule Asics x Kiko Kostadinov, New Balance 990 i flotte farver som orange, lyserød eller navy, Nike’s Air Max designet af Sean Wotherspoon der releaser næste uge, den klassiske Air Max 180 eller den clean Iniki Runner med blå striber og rød ydersål. #farvelpenge
  • Trenchcoats som symbol på det forestående forår. Denne her eller denne her fra Stories er helt perfekt. #komnu
  • Klassiske striber a la Mads Nørgaard. Tror denne brune udgave ville være god med blå jeans og et par af ovenstående smarte sneakers. #classic
  • Rejser! Det er ikke fordi jeg ikke kommer så meget ud, men det er alt sammen arbejde. Drømmer om en tur til Paris med min kæreste og et smut til New York for at få min årlige dosis af verdens bedste by #away
  • What to wear?! Lige nu er jeg i gang med optagelser til et tv program der kommer på Yousee til Maj. Det er grunden til alle de rejser 🙂 Men det betyder også at jeg skal se smart ud på kamera, i byer over hele europa. Samler inspiration på pinterest og får kyndig vejledning af Sidsel. #stylistmenogsåveninde
  • Sport; er endelig igang igen efter en lang pause. Reformer i Powerhouse og yoga i stuen hver morgen. Det er godt for mig #strækogbøj
  • Planter og møbler; til min nye lejlighed som mangler ‘the finishing touches’. Vil gerne have et stort figentræ til min stue, har kigget på både Happyflower og Greenify som har nogle flotte og prisvenlige udgaver. Og så mangler jeg en genial løsning til mine sneakers… #plantsandkicks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaker Quiz i Absalon