Weekend inspiration

New posters from Desenio

2692_4839118e89b67e36651918032597250b_desenio_reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som nævnt et par gang, så er jeg lige flyttet i en ny lejlighed. Af samme grund går der rigtig meget tid med at rykke rundt, overveje og genoverveje møbler, finde lamper og selvfølgelig det aller sværeste – hænge billeder op. En del af lejligheden har skråvægge og så har en anden del, glas/vinduer i, for at fordele lys gennem lejligheden. Dette efterlader lidt mindre plads at lege på, men ikke destomindre, så trængte de vægge til lidt billeder. I samarbejde med Desenio, så er der altså sket lidt på den front. Jeg gik efter nogle hyggelige og klassiske billeder som passer til vores møbler og ikke mindst den grønne væg, som efterhånden er døbt ‘bloggervæggen’ af alle der har været på besøg.

Jeg gik for de flotte kakti (hedder det vel i flertal) som minder mig om den smukkeste kaktus plantage i Mexico som jeg besøgte sidste vinter, den grønne tennisbane (har altid haft en ting for tennis) og så svømmeren. Jeg sad og researchede på billeder til en kampagne for Rezet, til adidas nye Deerupt model, som netop gør brug af et ‘disrupted’ grid og da jeg så svømme billedet, gav det total mening. Svømmerens bevægelser forvrænger flisernes mønster, præcis som Deerupt modellen. #nevernotworking. Til info er alle rammerne også bestilt hos Desenio, et godt tip hvis man mangler store billederammer, for de er yderst prisvenlige. Shop billige rammer.

Shop plakater – Kaktus plakat, Tennisbane plakat & Svømmer plakat.

Koden fredesblog giver 25% rabat* hos Desenio mellem d. 20 – 22 Marts. Følg @Desenio for at få mere inspiration. *Koden gælder ikke på handpicked-/collaboration posters eller rammer)

Nedenfor et et lille sneak peek på min lejlighed og hvor billederne hænger. Mit favorit område er pt. stuen med den store sofa fra Broste (sponsoreret) og min Wegner CH25 lænestol som jeg fik i fødselsdagsgave.

Håber snart at kunne dele mere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shop plakater online

Koden fredesblog giver 25% rabat* hos Desenio mellem d. 20 – 22 Marts. Følg @Desenio for at få mere inspiration. *Koden gælder ikke på handpicked-/collaboration posters eller rammer).

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend inspiration