Lately in February and March

The return of SMART the podcast

2

SNART, altså ægte snart, så vender Sidsel og jeg tilbage med nye episoder af SMART the podcast. Det er så nice at i bliver ved med at skrive, screendumpe når i lytter og heppe på at vi snart kommer tilbage. 2018 er startet turbulent, vi har haft travlt på vores voksen jobs, jeg har været en del på optagelser i udlandet og Sidsel har købt en lejlighed. Store sager, at starte et nyt år på.

Men nu er tiden ved at være der igen, og det kræver lidt, både tid og planlægning at lave podcast. For vi vil gerne sikre os at den kommer kontinuerligt og at vi siger nogle kloge ting, når vi endelig optager. Så deeet.

Nu da vi skal til at gå i gang med sæson 2 (eller hvad man kalder det) så kunne jeg vildt godt tænke mig at høre om i har nogle input? Ris eller Ros? Ideer til temaer? Spørgsmål vi skal svare på? Er der noget vi har overset?

Kom med det i kommentarfeltet og så tager vi det med på næste podcastredaktionsmøde (dvs. falafel frokost og kaffe en søndag hos en af os, haha).

I kan jo altid lytte eller genlytte til de allerede 10 episoder, der er tilgængelige her.

7 kommentarer

 • Caroline

  Ihhh hvor jeg glæder mig! Jeg er helt vild med jeres podcast og jeg synes begge, at I gør det så godt.
  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt omkring jeres smykker og hvad I synes er smart inden for smykkernes verden. Hvor er jeres smykker fra og skal det være ægte sølv og guld? Er det go eller no go med adskillige ringe og flere halskæder på samme tid?
  Ellers kunne det også som de andre skriver være lækkert med en københavner guide (er selv fra Aarhus), forårs/sommerens trends og noget indretning💛 Rigtig god påske til jer begge – håber I får slappet lidt af og bare nydt dagene💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Først og fremmest tusind tak for pisse gode podcasts, endelig nogle podcasts jeg glæder mig til og derfor har det også været 3 lange måneder. Dejligt at I vender tilbage!! I snakkede om SS18 i sidste afsnit og selvom vi snart er langt inde i foråret (eller nej, rent vejrmæssigt), synes jeg stadig at det kunne være nice at høre lidt om! I er for seje.
  Knus Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filukka

  Uhhh jeg har simpelhen været så vild med jeres podcarst, men i kunne måske godt snakke om hvordan moden kommer til at se ud i år 2018. 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  ELSKER jeres podcast og jeg synes at det fungerer super godt med tech-support indslaget og så er jeg personligt stor fan af ansigtsmaskerne i hygger med – det gør podcasten lidt mere afslappet.
  Jeg ku måske godt tænke mig at i snakkede lidt højere så jeg kunne høre jer i mine høretelefoner selv på cykel 😉
  Det ku være fedt med en episode dedikeret til forårs-trends (hvad man skal eje denne sæson, gode farver og stilikoner)
  Det ku også være fedt at høre mere om bolig og indretning – Sidsel er jo i gang med flytning så det kan være der var nogle tips og Instagram inspirationer i kunne snakke om

  Glæder mig til den nye sæson :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Uhh jeg glæder mig!
  Jeg foreslår rejsedestinationer og -tips og boligindretning som temaer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg eeeeelsker smart, og glæder mig virkeligt OL, at I begynder at udkomme igen!
  Nogle emner, som jeg synes det var fedt, I berørte er f.eks.:
  Smart indenfor beauty. Jeg ved godt, at I lidt gør det med jeres sheet masks, men måske også brede den lidt. Er de Mason Pearson børster, den Pixi-glow tonic eller Benefit bronzer hypen værd? Hvordan er jeres hudpleje rutiner? Og såååådan noget læks noget 😉
  Og så måske også, smart omkring jeres eget felt. Det kunne være interessant at høre jeres blik på hele den nye “influencer” bølge – altså, hvorfor fanden er man ikke længere bare blogger? Er vi ikke alle influencers på et eller andet plan?

  Rigtig god påske til jer damer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er kæmpe fan af SMART the podcast og elsker at høre med, når i taler om mode og diverse. Jeg har en lille idé til noget i eventuelt kunne snakke lidt om. For en fynbo som mig, er det nemlig lettere avanceret at navigere rundt i København. Derfor tænkte jeg på, om i kunne lave en lille guide til de bedste steder at shoppe, spise og hænge ud i KBH. Hilsen Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately in February and March