The return of SMART the podcast

260318: Copenhagen

img_5525

Vintage MaxMara jacket, Arket pants, sunglasses from Bangkok, Hair Clip from Nørgaard Paa Strøget, Comme Des Garcons bag & Asics x Kiko Kostadinov sneakers.

Det er godt nok ikke mange outfits der bliver taget for tiden – men det grå vejr er ikke super inspirerende i de tidlige morgentimer når jeg klæder mig på. Sidste uge havde min søde kollega et par længe ventede limegrønne sneakers med hjem til mig, all the way from Paris. Det pynter lidt på det. De er fra et samarbejde mellem Asics og den London baserede herre designer Kiko Kostadinov. De udkom for en måneds tid siden og blev udsolgt online på nul komma fem. Dog spottede min kollega dem i Broken Arm i Paris (det veltrænede øje), og efter en chat om størrelser og lidt overvejelser, kom de med til Danmark. Det er altid så spøjst hvordan en fuldstændig hypet og udsolgt release kan få lov at stå på hylderne i specifikke butikker?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The return of SMART the podcast