Happy Easter

Dreamy outfit for spring

easterlook

Jane Kønig half moon earrings, Vogue sunglasses, &Other Stories blazer*, Gina Tricot top*, Asics Gel-ds sneakers from Rezet Store & Weekday  Seattle jeans*.

Efter mit gode sneaker køb som jeg skrev om her, er jeg blevet hooked på Asics klassiske løbesilhuetter. Jeg har de her som jeg er ret glad for, og jeg tror at Gel-DS bliver mit næste køb. Det er perfekt underspillede, og stadig seje, til min smag. Jeg vil bruge dem med forvaskede sorte jeans og en herreinspireret blazer. Åh jeg glæder mig til lunere vejr, så jeg kan smide min vinterjakke.

Der udover synes jeg virkelig at Zara, Weekday, &Other Stories og Gina Tricot har nogle gode ting på hylderne pt. Ved ikke om jeg bare er ekstra klar på en forårsopdatering efter den lange vinter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Easter