Weekend Inspiration - welcome to April

Sole Story: Alona Vibe – lidt fra mit arbejde

Alone Vibe i Arkyn sneakers

Sole Story – Alona Vibe & adidas Originals Arkyn

Video + foto: Philip Nordin og tilrettelæggelse: Frederikke Toftsø for Rezet Store.

De sidste par uger har jeg arbejdet med en kampagne til Rezet, for adidas nyeste sneaker til kvinder, Arkyn. Det er en ultra let livstils sneaker, med boost sål og en knittet upper. Den er ret slank i silhuetten og har et enkelt snørresystem der giver en rigtig god pasform og et feminint touch.

adidas Originals har præsenteret deres Arkyn sneaker først med et eksklusivt samarbejde med danske Naked og nu i 3 forskellige colorways. Globalt har de brugt kreative og selvstændige kvinder som Ana Krass og Kendall Jenner som ambassadører for den nye sneaker, med frasen ‘women who won’t be labelled’.

For at fortælle om Arkyn i Rezets univers, valgte jeg at fokusere på en dansk kreativ og selvstændig kvinde, nemlig fotograf og strategisk konsulent Alona Vibe. Vi har lavet et interview med hende om hendes tilgang til fotografi, hvor hun finder inspiration og fordybelse. Jeg er meget tilfreds med resultatet og elsker at mit arbejde byder på opgaver som dette.

Se hele historien her.

I kan læse mere om mit arbejde i Rezet Store her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend Inspiration - welcome to April