060418: Copenhagen

Forårs sweater fra Ganni og en rabatkode til Me & the Met

0t5a0446-kopi

Reklame for Me & the Met

Photo: Alona Vibe

JEG SIDDER UDENFOR, UDEN JAKKE! #omg

Jeg tror aldrig at jeg har skrevet så meget om vejret her på bloggen som i år, men shit denne her vinter trækker tænder ud. Endelig lysner det og forrige uge, sad jeg rent faktisk ude foran Auto på Nørrebro, uden jakke på og drak en havre cappuccino med Alona og min kollega Philip. Det var lækkert.

Sweateren har jeg allerede vist jer et par gange på instagram, men det er virkelig også en favorit her i det kolde forår, den holder nemlig godt på varmen, og tilføjer noget tiltrængt farve. De store klokkeærmer og den lidt korte og boxy facon, gør den også god til nederdele, og jeg glæder mig til at bruge den i de 3 dage hvor det er varmt nok til kombinationen af bare ben og sweater.

Men altså, min forårssweater er fra Ganni, hos Me & the Met. Københavner webshoppen, med det mest geniale koncept, som jeg har skrevet om en masse gange før her, her og her. De tilbyder nemlig gratis, personlig levering i København, Hellerup og Charlottenlund (+ gratis fragt og returnering i resten af landet). Hos Me & the Met ved de også at det ikke er alle der lige kender deres størrelser (fx mig) og kommer til at bestille Ganni sweater i str. S og rigtig skal have en L, derfor har de altid lige et par ekstra størrelser med, når de leverer. Smart ik?

I anledningen af det der forår der begynder at vise sig, så kan du få  25% rabat hos Me & the Met med koden:  forår25 – koden den gælder fra d. 8-15 april og giver 25% på alt, undtagen nyheder Zadig & Voltaire, Jerome Dreyfuss og i forvejen nedsatte varer.

Ps. Me & the Met har fået et par nye brands i folden – blandt andet by Malene Birger som du finder her. Jeg har allerede set min lun på denne skjorte, som ville være noget nær perfekt til sommer…

0t5a0456-kopier-kopi  0t5a0465-kopier-kopi 0t5a0469-kopier-kopi 0t5a0471-kopier-kopi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

060418: Copenhagen