Mango accessories for spring 2018

Weekend jumpsuit from Zara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit from Zara & Asics x Kiko Kostadinov sneakers.

Da jeg var i Barcelona i Marts havde jeg ca. 25 minutters fritid, hvilket passede perfekt med at jeg drejede om et hjørne og ind i en kæmpe Zara. En butik jeg meget sjældent, som i næsten aldrig, besøger i København. Men nu var jeg ligesom i the motherland for den Spanske highstreet kæde, så hvorfor ikke? Jeg fandt oven stående buksedragt og de her tossebriller og min lykke var gjort! Havde faktisk samme buksedragt på til bryllup her i weekenden, men en sort blazer over – fungerede perfekt som et ‘in between’ fin og casual look.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango accessories for spring 2018