The volley ball attire

The lady coat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Six Ames coat, Nørgaard på Strøget 101 tee, The North Face pants, Asics x Kiko Kostadinov sneakers, Viu sunglasses, Hello Yellow bracelet & Louis Vuitton by Murakami cherry bag.

Det her kunne lige så godt være et billede fra i dag – solen skinner lige så meget og jeg synes virkelig det giver ekstra liv. I dag har jeg fri fra mit arbejde i Rezet. Jeg har fejret min lillesøsters fødselsdag her til morgen, og nu skal jeg ordne et par ting her hjemme og nå et møde før jeg smutter ud igen. Jeg tager nemlig til Manchester i eftermiddag, for at optage endnu et program til #minklub. Husk at følg med på instagram og story, hvor jeg nok skal opdatere løbende. Bloggen her bliver også opdateret med lidt sneakers og lidt outfits.

God weekend når i kommer så langt!

1 kommentar

 • Ronja

  Hej Frede,
  var köpte du dina hoops?
  Tack och ha en fin helg!
  Ronja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The volley ball attire