Fuck jeg er gravid..!

New Balance 990 og 993 hos Unlimited CPH

nbunlimited

Indlægget indeholder reklame for Unlimited CPH.

Jeg ved i elsker når jeg kommer med sneaker tips, og der er særligt en slags sneakers der har ekstra stor interesse. Nemlig New Balance 990 serien. Jeg har skrevet om dem og vist dem mange gange før – og det er også en af mine favorit sneaker serier, en kærlighed jeg deler med Sidsel der har en misundelsesværdig samling… Jeg er særligt glad for 990 og 991, men har på det seneste fået øjnene op for modellerne 992 og 993. Jeg er faktisk igang med en større New Balance kampagne for Rezet, som har givet mig anledning til at nørde 990 serien endnu mere – den glæder jeg mig til at vise jer i næste uge.

I spørger ofte hvor jeg finder mine New Balance sneakers og det er faktisk lidt forskelligt – de nye af dem har jeg oftest fra Rezet, men ellers er det om at lede efter dem, på det store internet. Og her kommer vi til min anbefaling, nemlig de gode fyre hos Unlimited CPH Som har et hjernedødt udvalg af New Balance . Jeg har skrevet om dem før, men eftersom de lige har fået nye sneakers på shoppen, vil jeg tippe jer om det igen. De har nemlig lige fået 993 i pink (en Disney breast cancer collab)en sort og en navy som er SÅ flotte. Derudover har de også 990 i den meget populære Sunrise pink som jeg netop har fået fingrerne i. Den er kommet med i tasken til Manchester!

Ps. Det er faktisk også hos Unlimted at jeg har købt mine Nike Air Max 97 Valentines og Gold.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck jeg er gravid..!