Historien om New Balance 990V4

From Manchester to Berlin to Rotterdam

imgl7305

Jeg nævnte det forleden, men de her uger er crazy, sådan rejse wise. Når lige at pakke ud, vaske en vask og så pakke igen. Mandag morgen kom jeg hjem fra 3 dages optagelser til #minklub i Manchester. Jeg besøgte Nadia Nadim og så Manchester City lammetæve Swansea, og så selvfølgelig spiste jeg fish’n chips. Arbejder på en lille Manchester guide som kommer i næste uge. Her til morgen tager jeg 2 dage til Berlin med Rezet på indkøbstur, skrev lidt om min sidste tur her. Jeg kommer hjem i 2 dage, hvor jeg skal fejre min søde storesøster og Emilie som begge har og afholder fødselsdag i weekenden. Søndag pakker jeg sydfrugterne og mit pas (!) og smutter til Rotterdam på de sidste optagelser til #minklub. Glæd jer til slut Maj! Det betyder også at et heftigt rejseforår er slut!

Det har været mega sjovt, men shit, en graviditet tager lige toppen af energien, så jeg glæder mig til at ligge på sofaen med Winston og min faceroller og se the Good Wife og the Good Fight i en uendelighed. Kender i det med at have sådan en ‘gulerod’, en eller anden situation man bare arbejder hen imod? Det er ovenstående for mig. Sofa, Wins, faceroller og serier. Må skrive det ind i min kalender som en reel aftale. Tænker baby også er ret klar på det…

Nå, jeg skal nå mit fly til Berlin – har i nogle gode restaurant tips her på falderebet? Det er over et år siden jeg sidst har været der!

1 kommentar

  • Hej Frede –
    The Bird i Berlin er en ret nice burgerrestaurant. Bestilling af bord kan anbefales! Og tillykke med det hele – både baby og serie. Det lyder som et fantastisk eventyr. Jeg glæder mig til at følge med, KH

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om New Balance 990V4