130418: Copenhagen

Forårssneakers 2018

spring-sneakers

Forårssneakers fra adidas I-5923, adidas Campus stictch and turn, Nike outburst, adidas Deerupt runner, Puma Prevail OG, Nike Vapormax Plus, New Balance 990AF4, Hi-Tec RGS Silver Shadow, Nike Air Max 97 confetti, adidas Arkyn, Nike Air Max 97 ultra, Nike Air Max 93, New Balance 990, Puma by Shantell Martin Platform Slip-on.

FORÅRSsneakers! Nu tør jeg endelig være sådan ‘det er forår’ agtig, uden den overhængende fare for at det så begynder at sne i morgen… Derfor er det også tid til at se på alle de pæne, pæne forårssneakers der er landet hos Rezet. Jeg har glædet mig så meget til denne sæson (som på retail sprog hedder q2), for der lander så mange gode sneakers.

Nikes Outburst har jeg virkelig ventet på – synes den er så clean og har rigtig fine retro referencer. Det er sådan en sneaker der er pæn til bare ben, men cute sokker i. New Balance har en del gode farver på 990 modellen – både den klassiske grå (som desværre er udsolgt), men også den lysegrå og fx denne her beige. Endelig er Hi-Tec også landet i butikkerne, og i er mange der har spurgt på mine grå Silver Shadow som jeg har på her og her. Modellen er nu i butikkerne i blandt andre den flotte lyserøde og den sage/hvide som bliver mit næste køb (!). Vibram sålen gør dem super behagelige! Fra adidas er der den ultra feminine og seje Arkyn (som jeg skrev lidt om her) og så Deerupt runner i en pæn cream colorway. Derudover er der en ret god pack af Campus og Gazelle – Stitch and Turn hedder den. Tone i tone, af gode klassiske modeller, sådan nogle der passer til alt. Endelig så har nike også virkelig uppet deres game på Air Max 97 modellen. Kan virkelig godt lide den grå med det der confetti mønster og så den hvide med blå striber – ultra clean og perfekt på blå jeans og en hvid tee (hvem der bare kunne gå i jeans..!).

Det var lidt om mine favoritter pt – men der fortsætter med at droppe en masse gode modeller her de næste par måneder. Ville det være interessant hvis jeg delte nogle af de releases jeg ser mest frem til de kommende måneder?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

130418: Copenhagen