Weekend look (+ party bonus)

Smart the podcast episode 13 – hobbyer

31958252_10156494569287578_2519624117313863680_n

Så er vi på banen med endnu et afsnit af SMART the podcast. Vi er nået til episode 13 (vildt!) og i denne uge skal det handle om det at have en hobby. Er hobbyer egentlig for børn? Hvorfor er det fedt at have en hobby? og hvilke hobbyer kan vi anbefale? Når man bliver ældre får man måske nogle andre hobbyer, fx arbejder vi i modebranchen og det er meget de samme mennesker, med de samme holdninger vi omgåes, derfor er det meget nice med en hobby som måske bringer en i en helt anderledes situation. Og måske vi er kommet videre end at vi bare går op i mode?

Anyways, her er show notes!

Feed News: 

Frede kigger på smiley armbånd fra Ruifier og efter succesen med rosaquartz rullen er det nu Gua Sha stenen. Sidsel glæder sig til at se Rose Ekens udstilling på V1 og drømmer om at tilføje et af de keramiske værker til sit hjem.

Hobbyer vi godt gad at have: 

Madlavning

DIY (mere end nu) – det er så praktisk

Være mere udendørs… Det er godt for dig!

Toilettasken:

Frede kan anbefale Silica kosttilskud til stærkere negle og tykkere hår. Sidsel er begyndt med tørbørstning som er godt for blodcirkulationen.

Smart eller ikke smart?

Frede: Et ledende spørgsmål til Sidsel, Céline Pre-Fall… SMART!

Sidsel: Holder blogger kjolen endnu? (det er denne vi snakker om)

Tech Support: 

Frede kigger på gode hoteltilbud på Booking.com appen (Sidsel anbefaler Hotel Tonight der tilbyder værelser samme aften).

Sidsel bruger Wordbrain til at falde i søvn.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend look (+ party bonus)