Favoritter fra Na-Kd

Weekend inspiration – welcome to may

imgl7330

Jeg må indrømme at Maj har været længe ventet og so far har den ikke skuffet. Jeg er (næææsten) færdig med optagelserne af Min Klub, vejret er amazing og de næste to uger bliver travle, men på den gode og overskuelige måde, heldigvis. Det her indlæg var egentlig tiltænkt til starten af Maj, og nu er det d. 14. så det er jo fint. Dog skal det handle lidt om maj begivenheder og inspiration, alligevel.

Mors dag – er i dag. Så hvis du fejrer sådanne ting og måske har glemt det, så kan du stadig nå en sød sms eller en buket blomster. Min egen mor har så godt som lagt bestilling på denne ring, en fin gave til anledningen.

De her sling backs fra Mango drømmer jeg lidt om. So far er mine fødder ikke hævet til marshmallows endnu og derfor er det stadig sjovt at kigge på små fine sko. Men tror jeg bliver gladest for mine sandaler og sneakers når jeg kommer lidt længere hen i min graviditet. Men fine ville de da være til sorte herrebukser og en trenchcoat…

What to do in Stockholm? Næste weekend smutter jeg til Stockholm med Sidsel. Vi skal bo på Nobis og optage et par episoder af SMART the podcast (hør denne uges afsnit her), shoppe, fika og spise kötbullar. Har i tips til must do’s i Stockholm så del endelig!

Nike Air Max 93 fra Rezet Sneaker Store står højt på min ønskeliste. Der lander SÅ mange fine sneakers for tiden, så det er med at have rygrad, ellers er der ikke nogen penge tilbage til baby #lol

Når nu jeg kom ind på sneakers, så glæder jeg mig til min nye sneaker garderobe som jeg pt er i gang med at fikse med Nomess. Det bliver i hvert fald pink og sejt! Er i interesseret i at se resultatet?

Soulland Womens kollektion er endelig landet. Jeg har købt Soulland ind til Rezet de sidste 7 sæsoner og jeg kan selv skrive under på at have efterspurgt en dedikeret kollektion til kvinder. Nu er første drop her, og det er SÅ pænt! Jeg er lidt tilbageholdende med shopping pt. Men den hvide skjortekjole tænker jeg kunne fungere både nu med babymave og efterfølgende.

Det  projekt som har optaget det meste af mit efterår, næst efter projekt baby, er webtv programmet #minklub som har præmiere på YouSee her i slutningen af måneden! Det bliver for hjernedødt spændende! Please tag pænt imod det!

2 kommentarer

 • Helena

  I Stockholm kan Monteliusvägen anbefales, som er en lille sti med skyline udsigt over byen. Udover det er bydelen Norrmalm klart min yndlingsdel, her er ikke så turistet. Det går for at være “hipster”delen af byen. Specielt Medborgarplatsen er hyggelig om aftenen!
  Ellers kan jeg anbefale en tur i skärgården og det fotografiske museum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Så fin et maj-skriv. Og ja(!!) del endelig gerne din nye sneaker garderobe 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter fra Na-Kd