Siden sidst

Nué Notes kjolen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole fra Nué Notes, Missoni sokker, Hi-Tec sneakers fra Rezet Store, solbriller fra Céline og øreringe fra Jane Kønig.

Kan i huske den grønne kjole fra det her indlæg? Den købte jeg jo fordi jeg så en gravid dame i den og hun så, så smart ud. Det har vist sig at være et af de bedste køb længe. Det er sådan en kjole hvor jeg rent faktisk føler mig som mig selv, og den passer til sneakers. Win. Derudover fungerer den fint med en stor mave, men også uden. Min kollega har den, og hun er ikke gravid, og den er så smart til hende. Det var det der var hele pointen for mig, at finde nogle gode ting som fungerer både nu og efter graviditeten. Nu overvejer jeg den sorte også..!

Billederne er fra Kristi Himmelfarts ferien som jeg blandt andet brugte i vores sommerhus. Det var et par tiltrængte dage med liggen på langs i solen, en dukkert og en masse pindeis og boglæsning. Og så selvfølgelig et outfitbillede i det grønne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst