Rotterdam Station

Siden sidst

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej hej, beklager der lige gik en uge oven på to trench coat outfits. Det var ellers med de bedste intentioner og masser af billeder og ideer til indlæg at jeg forlod jer i sidste uge. Men siden sidst har jeg lavet Min Klub færdig – optaget det sidste og speaket alle programmer. I ved den der tv-stemme som kommer ind imellem i tv-programmer. Det er pænt svært når man er gravid og starter hver sætning med hvad der lyder som Bornholmerfærgen, af en vejrtrækning. Men det gik og i går cyklede jeg fra lydstudiet hos Drive, som er producenten, helt færdig med alle 6 programmer. Kæmpe milepæl! Cyklede over Langebro og hørte det her nummer, bare fordi det var solskin og jeg var færdig.

Weekenden har jeg brugt i Stockholm med Sidsel. Det har i måske set på instagram? Vi spiste masser af kötbullar, shoppede, så royalt bryllup og udforskede den svenske hovedstad. Tænker at samle et indlæg med Stockholm spots snart! Ovenstående billede er fra mit nye yndlingssted i Stockholm, nemlig et smukt atelier, som fortjener sit helt eget indlæg. Det gør kjolen iøvrigt også. Genial til det meste – også en voksende mave.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rotterdam Station