Nué Notes kjolen

Nike Air Max 97 gold styling tips

Jeg har jo sagt at jeg ville blive lidt bedre til at dele nogle af de ting jeg laver i Rezet Store, her på domænet, som sagt så gjort.

Sidste uge lavede jeg denne video. 3 måder at style den nye Nike Air Max 97 gold. Eller ny og ny, det er faktisk en ældre model som er kommet tilbage. Denne gang er det dog udelukkende en release til kvinder, og dermed i kvindestørrelser – stadig en sjældenhed med de seje sneakers…! Videoen handler egentlig ikke så meget om de forskellige udgaver, men mere om hvordan du egentlig bruger dem.

Så hvis nu du sidder og drømmer om guldsneakers, men er i tvivl om hvordan man egentlig lige styler dem, så det ikke ligner julekugler på fusserne, så er jeg at your service med denne video og 3 looks. Se hele historien og alle tips her.

180515-nike-air-max-97-gold-frede-street-old-new-drink-styling-tips-3

Tyvstjålet fra herre garderoben: Wood Wood skjorte, H&M bukser & Nike Air Max 97 gold sneakers.

180515-nike-air-max-97-gold-frede-street-old-new-drink-styling-tips-2

Kjole og sneakers er en favorit – den grønne farve og guld går perfekt sammen: Nué Notes kjole & Nike Air Max 97 gold sneakers.

180515-nike-air-max-97-gold-frede-street-old-new-drink-styling-tips-1

Senorita nederdelen er en populær sommertrend og kombineret med en hoodie er det et perfekt hverdagslook: Nike Club hoodie, Pieces nederdel & Nike Air Max 97 gold sneakers.

1 kommentar

  • Åh Frede, elsker den her slags indlæg – og har faktisk brygget lidt på at sprøge, om du måske ville lave samme slags sådan-styler-du-indlæg med de der voldsomt smarte(og behagelige) træningsbukser? Jeg synes det er lidt svært at knække koden til bukserne hverken bliver malplacerede eller for street. For mig behøver du ikke selv iklæde dig alle items og posere fint, det bliver nok lidt trættende i længden med en fodboldmave, bare et moodboard ville være alt jeg kunne drømme om! Knus ✨

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nué Notes kjolen