200518: Stockholm

Shopping liste: ventetøj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skrev jo dette indlæg, i min frustration over hvor mega dårligt et udvalg der findes af graviditets og ventetøj. Jeg er stadig irriteret over hvor kikset det meste af det er, men jeg har også researchet lidt mere. Asos og Topshop har ret store udvalg(niveauet kan diskuteres) og H&M har et par basics der godt kan fungere. Har fundet ti gode sager som kan være en fin investering, på trods af den korte brugstid. Både fordi de kan bruges på kryds og tværs og kan bruges efter. Og ikke ødelægger budgettet… Der skal jo også være lidt penge til baby 🙂

Jeg har identificeret hvor mine største udfordringer ligger:

  • Underdele: både i jeans, shorts og nederdele. Det er her jeg har måtte sortere allermest ud i min garderobe. Jeg kan stadig bruge de geniale the North Face bukser jeg skrev om her, og et par få andre. Men der er meget begrænset. Derfor tænker jeg at et par basics som de sorte cropped jeans og denimnederdelen er et godt sted at starte. Der udover er jeg blevet ret glad for mine H&M Mama leggings. Hvem skulle have troet det… Men altså, #bliss
  • Længden på toppe: Her har vi en aha oplevelser hver EVIGT eneste morgen, når jeg opdager min t-shirt skiller på maven… Jeg har heldigvis en kærlighed til store herre t-shirts og sweatshirts, hvilket kommer mig tilgode nu. Men alle mine ‘basic’ hvide og grå t-shirts, er for korte. Så har købt disse fra H&M (det der rynkede i siden kan man ikke se når man har dem på) og så har jeg netop klikket den grå fra asos hjem. En læser tippede også om &Other Stories basic t-shirts, som er gode og lange.
  • Skjorter der deler sig: problemet med de korte t-shirts, viser sig fra den anden vinkel i form af skjorter der deler sig i to fordi omkredsen simpelthen ikke er stor nok. Selvom det er min ‘herreskjorter’ eller oversized nogle af slagsen. Nogle gange går det at undlade at knappe den nederste knap og andre gang kan de fungere lidt åbne, som fx. denne fra Uniqlo. Men det er for det meste kun A-formede skjorter der holder.
  • Alt med elastikkant: Det lyder rart, men det er det altså ikke. Det må ikke stramme meget over maven før jeg får kuller. Og desuden ser det tåbeligt ud når noget sidder midt på maven. Derfor skal det enten sidde HELT over, eller helt under… Held og lykke med det, til alle bukser out there..!

Løsningen er for mit vedkommende kjoler – masser af kjoler. Nørgaards 101 kjoler, en ribbet sag fra H&M Trend og Nué Notes som har et kanon udvalg. Bukser er begrænset, nederdele er nærmest forsvundet fra garderoben og kun få A-formede skjorter er tilbage, hvilket fungerer helt fint.

mamaitems

Cropped jeans, gul stropkjole, stribet skjorte, top med knapper, grå tee, stribet strikkjole, denim nederdel, party kjole, H&M mama sort badedragt & H&M mama leggings,

Det næste indlæg jeg arbejder på, er nogle flere af de geniale ting, som er lavet til ikke-gravide, men som sagtens kan bruges før, under og efter. Tak til elastan 🙏🏼

Hvad synes i om de her indlæg? Er der andre ting i kunne tænke jer at jeg delte?

 

 

1 kommentar

  • Amalie

    Bare et tip, så er Organic Basics t-shirts længere end normale tshirts og er desuden lavet i så god kvalitet at jeg tænker de ikke bliver helt ødelagte af at blive strukket lidt, så de også kan bruges efter graviditeten.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200518: Stockholm