Shopping liste: ventetøj

#minklub – Andreas Cornelius i Atalanta

imgl2506

Velkommen til Min Klub Atalanta!

OMG jeg kan næsten ikke tro på at det første afsnit af Min Klub rent faktisk er her. Det er SÅ syret! Hvis i lige skal have en opfrisker på hvad Min Klub nu er, så læs det her indlæg.

Altså når jeg tænker tilbage på at jeg fik ideen i slutningen af 2016, sendte det første pitch i starten af 2017 og i efteråret samme år, fik en kontrakt, så er det her noget af en milepæl. Første afsnit. Tadaa!

Vi starter min fodbold rejse i Italien. Et FODBOLD land, uden lige. Jeg besøgte den Andreas Cornelius, eller Corner, som han bliver kaldt fra sin tid i FCK, men som jeg ikke måtte kalde ham… haha. Forsøgte mig med Conse, men den gik heller ikke. Derudover besøgte jeg Teo, en lokal fan af Atalanta og tidligere ‘ultra’ (betegnelsen for de mest dedikerede fodboldfans), for at se Atalanta spille mod Chievo Verona. Se med her:

For det første må jeg bare erklære min totale kærlighed til den lille norditalienske by. Shit der er skønt. Flotte bygninger, smuk natur og helt uovertruffen mad. Alene det er grund nok til at tage tilbage, for at se fodbold, sa’fø’li’ 😉 Derudover var det virkelig fedt at opleve den intense energi der er på Curva Nord tribunen på stadion. Det er her føromtalte Ultras står og mange af dem har faste pladser (der er ikke nummerede pladser) og det ved alle bare. Den får ikke for lidt med røg, flag råb og skrig. Nok en af de vildeste fan oplevelser jeg har haft. Andreas er desuden en kæmpe stjerne i den lille by. Både fordi han rager godt 20 cm op over den gennemsnitlige borger, men også fordi han er vellidt på holdet, som den danske Viking. No shit, det bliver han faktisk kaldt.

imgl2543

Nu vil jeg ikke spoile mere fra Atalanta, men jeg håber i vil se med, her på første afsnit af min fodboldrejse og programmet Min Klub.

Håber i kan lide det!

Hvis i har YouSee boksen kan i logge ind og se alle 6 afsnit af Min Klub lige her.

Næste afsnit kommer på Youtube og her på bloggen 5. Juni.

5 kommentarer

 • K

  Hold kæft hvor er det fedt! Kommer selv fra arbejdsmiljø med kun mænd ! Glæder mig allerede til næste afsnit 🙈 du så sej frede !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  SÅ nice! Mega fan! Glæder mig til at se de andre programmer. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Mega optur, min indre fangirl er så klar på at kaste sin kærlighed på mere fodbold!

  Den der grønne kjole… Hvor er den i øvrigt fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor er det fedt! Ser overhovedet ikke fodbold, men fedt med et indblik i den verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Yes, hvor er det godt! Jeg har allerede set første afsnit og glæder mig helt til at vise det til min kæreste senere i dag, som de sidste par dage har spurgt, hvornår man kan se Min Klub 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping liste: ventetøj