190518: Stockholm

Travel companions: beauty produkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sidste uge praisede jeg min kuffert fra Rimowa, som har tjent mig så godt her i løbet af året hvor jeg har rejst en heeel del for at optage Min Klub.

MEN nogle andre venner der har fulgt mig lige så tæt, er mine beauty-venner. Eftersom jeg for det meste har rejst med check-in bagage, har jeg haft mulighed for at skeje lidt ud med pladsen og tage både rosewater spray og en stor body lotion med (LUXUS!). Så det her skal altså ikke ses som ‘rejseudgaver’ – det må der komme et indlæg med en anden dag.

Mine to go-to mærker er Mario Badescu og Rudolph Care. Derudover tester jeg alle mulige forskellige ting af, som fx. forskellige øjencremer, fiber mascara, serum og olier. Men der nogle ting der altid kommer med:

Det er mine musthaves, som gør at de fleste ture føles som at være hjemme – og særligt når jeg flyver og rejser meget, kan jeg mærke at min hus har rigtig meget brug for at jeg for sovet nok (hence sovemaske og ørepropper) og holder en solid pleje rutine. Jeg har oftest god tid om aftenen, så der kan jeg køre med rullen #sommansiger, altså rosakvartz rullen.

Nogle gange tager jeg også en ansigtsmaske med, så min hud kan få ekstra fugt og pleje – elsker elsker elsker denne her Azulene Calming mask som beroliger og fugter huden.

Inden jeg startede mit rejsende forår, fik jeg nogle af Nomess’ rejseprodukter – blandt andet ørepropper (thank god) og den fine grå toilettaske som er genial fordi alt kan stå op i den, når man har ‘pakket ud’. Så kan jeg se alt hvad jeg har med og behøver ikke rode rundt efter det. Den er sådan lidt kantet, hvilket jeg tror beskytter min produkter lidt under rejsen. Der er i hvert fald ikke sket nogen uheld endnu..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

190518: Stockholm