240518: Copenhagen

All the way to Paris

paree

I dag tager jeg til Paris. En tur jeg har glædet mig til længe – det er nemlig ikke arbejde, ikke optagelser, bare ren ferie og tid med min kæreste… Og en mulighed for at tage lidt outfitbilleder med Fransk backdrop og mon ikke der kommer en lille guide… Jeg har døbt turen, vores Baby-Moon. Har dog fået strenge ordre på ikke at kalde den det, når vi er afsted. Så tager min kæreste hjem. #lol.

Jeg har ikke været i Paris i nærmest et år, så jeg er helt excited over udsigten til croissanter, café creme og en pause i de grønne stole i Jardin du Luxembourg. Her er en liste over ting vi skal i Paris.

 • Spise på Brasserie Île Saint Louis (den med den røde markise) og kigge ud på Seinen.
 • Kigge på Céline pre-fall (hvis det ellers er landet) – drømmer om den hvide logo taske, som helt sikkert er langt over mit budget.
 • Kigge på baby tøj i Monoprix, Bon Point & Petit Bateau… #nuttet
 • Besøge Monéts have og se åkanderne irl.
 • Svede
 • Spise minimum 1 croissant om dagen.

Har i et genialt tip til byen? Smid det i kommentarfeltet <3

2 kommentarer

 • Jeg har tre spritnye indlæg på bloggen om min tur til Paris, dem er du hvertfald velkommen til at tjekke – det er så skøn en by 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CKP

  Det lyder bare skønt! Vi skal også til paris til juli, og skal bo på samme hotel som jer (spottede det lige på instastory) kunne være lækkert med en lille anmeldelse eller anbefalinger til spisning i området ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

240518: Copenhagen