260518: Copenhagen

#MINKLUB – Line Røddik i F.C. Barcelona

imgl7822

Er i klar til et afsnit mere af Min Klub?

For det første skal i have mega tak fordi i har taget så pænt imod det her projekt og første afsnit. Jeg har været så nervøs for det, det er jo virkelig udebane (for at blive i fodboldterminilogien) for mig. Så tak! Er der nogen af jer der har overvejet en tur på stadion eller set med på en kamp siden?

Andet afsnit af Min Klub foregår i Barcelona hvor jeg besøger den kvindelige landsholdsspiller Line Røddik. Da jeg så line-uppet på hvilke spillere jeg skulle besøge, blev jeg så glad for at se to kvinder på listen. Særligt med al den ståhej der har været om det kvindelige landshold de sidste år, synes jeg det er sejt at der kommer mere fokus på den del af fodbold. Så jeg glædede mig meget til at høre om F.C. Barcelona og fodboldverdenen, fra en kvindes perspektiv.

Det var min første gang i Barcelona, hvilket egentligt er super underligt, for det er jo en mega nice by. Den er let at rejse til, forholdsvis billig at besøge og så er maden jo SÅ lækker. Kunne spise manchego dagen lang… Der udover er det ret genialt med by, shopping og strand inden for så kort afstand – så man kan få lidt af det hele med på en forlænget weekend.

Selve klubben, altså F.C Barcelona har jeg hørt en del om. Det er en institution. La Masia, deres træningsanlæg, er imponerende og man kan fornemme stjernestøvet til træningen derude. Det var virkelig en stor oplevelse at besøge både træningsanlæg og selvfølgelig se en kamp på Camp Nou. Der er en storslåethed over FCB som hænger ved og gennemsyrer det hele.

imgl7865

imgl7598

Glæder mig til at høre hvad i synes om afsnit 2 – er der nogle FCB fans derude?

Hvis i har YouSee boksen kan i logge ind og se alle 6 afsnit af Min Klub lige her.

Næste afsnit kommer på Youtube og her på bloggen 12. Juni.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

260518: Copenhagen