#MINKLUB – Line Røddik i F.C. Barcelona

Outfit fra Paris og pre-sale rabat kode hos Me & the Met

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pre-sale hos Me & the Met//Indlægget er sponsoreret af Me & the Met

Første outfit fra Paris! Jeg kom hjem tirsdag eftermiddag og siden da er tiden fløjet afsted. Men Paris var dejlig, og det passer virkelig. Paris is always a good idea.

Vel hjemme og en af mine favorit webshops har pre-udsalg. Derfor kunne jeg gå rundt i Paris’ gader iført denne drøm af en kjole fra Lovechild 1979. Den er egentlig stor som et telt (noget jeg sætter stor pris på i disse dage) men med et bindebånd i taljen, som jeg bare har krænget op over maven og snørret godt ind. Printet minder mig om noget fra et sommerhus. Hvor man lige finder en gammel dug i skabet, og tænker den ville være flot som kjole. Sådan synes jeg oftest det er med Lovechilds kollektioner. De minder mig om noget hyggeligt.

Nå men tilbage til det pre-sale hos Me & the Met, for det var egentlig det, det her indlæg skulle handle om. Me & the Met tilbyder nemlig 40% rabat på alt undtaget nyheder, i forvejen nedsatte varer, Jerome Dreyfuss, Zadig & Voltaire.

I skal bruge denne kode for at få rabatten (Koden gælder t.o.m. d. 13 .juni):

Kode: ‘Pre-sale

I kan finde den smukke kjole jeg har på her. Jeg har også kigget lidt på denne her kjole, og så er der en masse gode sager fra Ganni her. Så knock yourself out!

Ps. husk at Me & the Met leverer samme dag i København #smart læs mere om det her.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MINKLUB – Line Røddik i F.C. Barcelona