Weekend look inden bold med pigerne

#minklub – Mathias Zanka Jørgensen i Huddersfield

Så er vi allerede klar til afsnit 3 af Min Klub – fra nu af kommer der et nyt afsnit på Youtube hver fredag, så der er noget at hygge sig med over weekenden 🙂

I denne uges program, besøger jeg Mathias Zanka Jørgensen i Huddersfield i England. Mathias er ægte københavner og har tidligere spillet i FCK. Nu har han skiftet KBH ud med en forstad til Leeds i en Victoriansk villa hvor han bor med sin hund Clyde (vi blev selvfølgelig rigtig gode venner). Jeg var virkelig spændt på hvordan det er at bo helt alene i en lille forstad, når man er vant til København med venner over det hele. Er der gang i Tinder i Leeds? Hvor møder man en kæreste? Eller har han nok selskab i Clyde?

England er kendt for deres stærke fodbold kultur, og sporten betyder virkelig ALT. Der er politik, økonomi (mange penge!) og historie i klubberne, og fan skaren går på tværs af generationer som hver weekend tropper op på stadion.

Huddersfield er lige rykket op i Premier League igen og deres fans nyder lidt medgang efter mange års stagneren. Jeg så kampen med hele familien Taylor – 3 generationer af Huddersfield fans.

Jeg glæder mig til at høre hvad i synes? Og er der egentlig nogen af jer der skal se VM?

Hvis i har YouSee boksen kan i logge ind og se alle 6 afsnit af Min Klub lige her.

Se afsnit 1 her og 2 her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend look inden bold med pigerne