#minklub - Mathias Zanka Jørgensen i Huddersfield

#minklub – Nicolai Jørgensen i Feyenoord

God weekend! Jeg tjekker lige ind med afsnit 4 af Min Klub, direkte fra lufthavnen i Stockholm. Meget #bloggerlife ik?

4. Afsnit foregår i Rotterdam hvor jeg besøger den danske landsholdsspiller Nicolai Jørgensen som spiller for Feyenoord. Udover at besøge og hænge ud med Nicolai, havde jeg fornøjelsen af at møde Theresa, hans hustru og deres søde hund Alfred. To nye venner!

Rotterdam er en havneby i Amsterdam og er kendt som en handels- og arbejderby. Den blev sønder bombet under 2. verdenskrig, hvorfor den er meget ‘ny’ i bygningerne og arkitekturen. Feyenoord er også en rigtig arbejderklub, hvor man står sammen for klubben og det ikke handler om den individuelle (fan eller spiller) men om klubben og sammenholdet.

Til afveksling så jeg ikke kampen med en lokal fan men med Theresa Nicolais hustru, som rent faktisk er en ret dedikeret fodboldfan. Hun ser alle de kampe Nicolai spiller og som oftest på stadion. De Kuip som er Feyenoords stadion, har en ret speciel fankultur – her sidder de dedikerede fans nemlig bag begge mål og råber frem og tilbage til hinanden. Det giver en helt anden dynamik, end hvis de sad samlet i den ene ende.  Men nu vil jeg ikke afsløre mere – se afsnittet og få et indblik i hvordan det er at være stjernespiller i Rotterdam, når man bare er en fodbolddreng fra Ballerup der troede man kunne melde sig på landsholdet. Og hvordan det er at have ‘ja-hatten’ på og følge sin mands drømme, unden at gå på kompromis med hvad man selv gerne vil.

Hvis i har YouSee boksen kan i logge ind og se alle 6 afsnit af Min Klub lige her.

Se afsnit 1 her, 2 her og 3 her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#minklub - Mathias Zanka Jørgensen i Huddersfield