#minklub - Nicolai Jørgensen i Feyenoord

Et outfit fra Maj

Acne Studios Blå Konst jakke, Vogue Skateboarding magazine tee from Slam City Skate, The North Face tech woven pant bukser fra Rezet Store, Hi-Tec sneakers fra Rezet Store & Celine Eva solbriller.

Det her outfit er helt tilbage fra Maj, men det er sådan et som jeg lige så godt kunne have haft på igår. Bukserne kan jeg nemlig stadig bruge, t-shirten er stadig lang nok til at dække maven og jakken er blevet en favorit. Fandt den på Acne Archive lagersalg i Stockholm. Jeg er lidt bagud med dagens, rejseberetninger, graviditetsindlæg, beauty favoritter og alle mulige andre indlæg som jeg går og arbejder på. Tiden løber fra min, energien er ikke hvad den har været, og så vil jeg bare hellere være lidt ude i solen, når jeg har fri fra arbejde. Kender i det?

Der kommer et beauty indlæg senere i dag og så har jeg masser af indhold planlagt til ugen! Såååå vi ses, ik?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#minklub - Nicolai Jørgensen i Feyenoord