110618: Copenhagen

Vind billetter til JAY-Z og Beyoncé #OTR2 koncert og kom igang med TIDAL

imgl7305

Reklame for TIDAL

Det her samarbejde har jeg glædet mig helt sygt meget til. Det involverer nemlig 2 ting jeg elsker – musik og Beyoncé. D. 23. Juni spiller JAY-Z og Beyoncé i Royal Arena på deres #OTR2 tour. Og lad mig da være fuldstændig ærlig – det er mest Beyoncé jeg glæder mig til. I den forbindelse har jeg indgået et samarbejde med TIDAL (som jo unægteligt hænger sammen med JAY-Z), her op til koncerten. Det skal nemlig handle om favoritsange, gode playlister og om koncertEN. lidt længere nede kommer det nemlig også jer tilgode 😉

TIDAL er en musikstreamingtjeneste som fik vind i sejlene efter JAY-Z og hans team opkøbte firmaet i 2014. TIDAL gør det den skal – leverer al den musik du kunne drømme om, kommer med forslag til hvad du nu skal høre (når du har tæsket den samme playliste igennem igen og igen) og så kan du lave playlister og dele med dine venner. Basically er det easy peasy og et rigtig godt alternativ til andre lignende tjenester og koster 99kr. om måneden.

Jeg er gået i krig med koncert aka Beyoncé forberedelserne og har lavet min BEYONCE is life playliste med mine personlige Bey highlights (og et drys JAY-Z og Solange) her, bare lige for at sætte stemningen, hvis du er i tvivl om hvorvidt du egentlig gerne vil til #OTR2 koncerten (i know, i will).

Jeg tror at Beyoncé har været mere toneangivende for mine late teens end jeg egentlig har troet. Da jeg var i New York i et par måneder efter 3. g. var det med B’day som soundtrack. Min veninde var også i USA i samme periode og jeg huske at vi havde en helt særlig kommunikation som primært bestod af at sende Beyoncé sange til hinanden og rigtig føle den med at være så langt fra hjem.

Til min 27 års fødselsdg holdt jeg fest hjemme i min lillebitte lejlighed på Vesterbro – jeg havde inviteret 4 x gange så mange mennesker som der egentlig var plads til og temaet… Time-shots. Altså et nyt slags shot, hver hele time. Vi var igennem Russian Cocaine, body tequila, jello shots osv. Set i bakspejlet er det ikke et festtema jeg kan anbefale… MEN den fest sluttede med nogle af mine allerbedste veninder, på floor (altså mit gule stuegulv) og Countdown, Party og Love on Top på repeat. Nok en af de bedste fødselsdage ever. Der udover må jeg bare cave og indrømme at jeg fan girler for hårdt på Beyoncé, og tanken om at skulle se hende og JAY-Z optræde live, det kan jeg godt komme op at køre over. Derfor har jeg også glædet mig til at afsløre at samarbejdet indeholder en konkurrence!

Konkurrence – vind to billetter til #OTR2 i København

Okay, SURPRISE! I kan selvfølgelig vinde billetter til Beyoncé og Jay-Zs #OTR2 koncert i Parken i København. Sygt ik? – Håber i er lige så meget oppe at køre over det som jeg (!).

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Så jeg har to ekstra billetter til koncerten (tak til TIDAL), og dem vil jeg gerne udlodde til en af jer, så i kan tage en ven, veninde, kæreste eller hvem der nu er jeres bedste koncertmakker, med. MEN jeg vil have noget til gengæld 😉 Jeg vil nemlig gerne vide, hvilken Beyoncé sang der er jeres all time favorit, og hvorfor? Når jeg har fået alle jeres yndlingssange, så laver jeg den ultimative Beyoncé GOALS playliste på TIDAL, med alle vores yndlingssange.

I skal blot skrive en kommentar med jeres yndlingssang og begrundelse herfor i kommentarfeltet inden d.21. Juni kl 12.00 og så finder jeg vinderen og kontakter direkte samme dag. Så i skal altså huske at tjekke jeres mail!

Husk at du kan finde mine playlister lige her Tidal.com/FREDES og hvis du ikke har TIDAL i forvejen, så er der lige 90 dages prøveperiode oven i hatten. Så du kan komme in the mood inden 23. Juni.

OG skal vi lige dvæle ved THE CARTERS? OMG!

198 kommentarer

 • Lisa

  Crazy in Love ft. Jay-Z<3 det 21. århundredes popperle! Den har lidt af det hele:: Bootylicious Beyoncé, Jay-Z rim og rap, trompeter, sassyness, lidt romance og sexappeal. Og så den går både på klubben, til venneaften, til rengøring og til mandag morgen;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Julie Klitgaard Fürst

  Tror faktisk det er Ego, den får en confident følelse frem på en ret nonchalant tilbagelænet måde. Kamp godt finde på at høre den inden en jobsamtale eller lignede. Ellers Love On Top, fordi den simpelthen kan gøre mig så glad så snart den starter, og ens endorfiner stiger bare til fuld kulmination – og så får jeg et endnu større smil, når jeg på et tidspunkt i sangen skænker en tanke til den video, hvor hun offentliggører at hun er preggo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Blow! Den minder for evigt om at være forelsket og selvsikker og glad i låget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  All the single Ladies er bare så fyldt med energi og har den fedeste video!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Wauw en lækker præmie! ‘All Night’ er min yndlings, fordi den minder mig om, at ægte kærlighed overvinder alt! Totalt cliché, men jeg elsker den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mine klare yndlingssange ligger helt tilbage i Destiny’s Child-tiden. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har skrålet med på ‘Say My Name’ eller ‘Bug-A-Boo’ eller ‘Survivor’ med koreografi og det hele.

  Nu må det være ‘Drunk in Love’ der for mig at se varslede Beyoncés imageskift til at være voksen, kvinde og meningsdanner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Crazy in love, Drunk in lov og 7/11 – perfekte dansesange, når man er sammen med alle damerne og skal i et festligt humør 🙂

  Beyonce er Jay Z er yndlings partymusik!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Højgård Møller

  Jeg er stor fan af Beyoncé og elsker så mange af hendes sange. Den sang der giver mig de vildeste kuldegysninger er : I was here ❤.

  Det er så vigtig en sang, der beskriver at uanset hvor vi kommer fra, så skal vi inspirere og hjælpe hinanden.

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde denne konkurrence så vil jeg tage min veninde Sandra med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Det er jo nærmest umuligt at vælge ud – men hendes seneste album Lemonade er mere end genialt. Den klare favorit må være ‘All Night’ – den minder mig om, at engang imellem er det det bedste at tilgive dem man holder af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Upgrade U – bedste dansesang ever! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna J.

  Der er så mange gode! Men min yndlings må blive Love on top, da det er den ultimative love song, som jeg er kæmpe fan af😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pihl

  Elsker sangene “Deja Vú” og “Love on Top” – så dem håber jeg hun spiller, og at jeg skal stå der og skråle med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Irreplaceable! Oldie but goldie! Det er en af de første sange jeg kan huske fra hende, og det var inden hun for mig blev den Queen B, vi kender hende som i dag. Der er noget helt vildt nostalgisk og følsomt omkring den sang, som bare kommer til mig hver gang, jeg hører den ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Mogensen

  Uden tvivl 7/11. Beyonce formår altid at give følelsen af at man lige kan lidt mere end man tror, og få en op af stolen og i sving. Musikvideoen er så hjemmefilmet og underspillet på den vildeste no-bullshit måde. Ej men for fanden hvor er den bare vild den sang! Fingers crossed🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Halo 😍
  Fordi den er genial og især på roadtrip. Den er forever på min playliste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Wauw en præmie! Min yndlingssang er ‘All Night’, fordi den gang på gang minder mig om, at ægte kærlighed overvinder alt <3 totalt cliché, men den er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Lund

  HALO. Dét er en opturssang. Det er en rendyrket popsang af dimensioner, som kun kan leveres af en sand stjerne, som Queen-B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Det er jo svært, altså, men jeg ender nok på ‘Best thing I never had’. Det er ikke ligefrem en festlig sang, men jeg elsker at synge alt for højt og dybtfølt med på den i bilen til og fra arbejde – dagligt, vel at mærke. Der er så meget power, indlevelse og følelse i den sang. Og så er det jo en af de gode gamle, som man nok aldrig kommer over, ligemeget hvor mange gange man hører den. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Run The World (Girls) – fordi det er sandheden. Vi kvinder skal være stolte og stærke kvinder, det er Beyonce og hun er et kæmpe forbillede for mange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  ‘’Love On Top’’💕 Beyoncé fylder alle med kærlighed hver gang sangen spiller. Jeg (som den kvalmende romantiker) tænker altid på hvor meget jeg værdsætter min skønne kæreste. Håber vi kunne få denne oplevelse sammen!🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  For evigt ‘Bonnie And Clyde’ – fordi… bare fordi, altid! OG se dem lige i den video <3

  Men hvis det skal være uden et drys med Jay-Z, så 'Formation' – også en fuldstændig god musikvideo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Love on top!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete Anastasia

  Den helt gode gamle Baby boy fra 2003 er min absolut favorit. Det er en klassiker og den så sprød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Marie

  Det er jo et vanvittigt svært spørgsmål at svare på, men hvis jeg nu SKAL vælge, så må det være “Sorry” den har den der independent woman vibes samtidig med at den altid er en sikker vinder til at få mig på floor 🔥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Run the world💪🏼
  Hun er jo så sej og det manifesterer den sang for mig. Så den gad jeg så godt skråle med på live🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Terney

  Uden tvivl “Irreplaceable” fordi det er enhver piges ultimative break-up sang. Alle har på et eller andet tidspunkt stået i spejlet med løbende mascara og en hårbørste og sunget “Irreplaceable”, eller diva-knipset og svunget hofterne. Den sang kan noget og så er den indbegrebet af en feministisk kamp om at kvinder bestemmer og gør hvad det passer dem 💁🏼‍♀️ Peace out.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie Rasmussen

  Jeg er simpelthen vild med kombi’en af de to sammen! Yndlings Beyonce (danse) sang er; “baby boy you stay on my mind” og Yndlings Jay Z nummer er “I know what girls like” – lyt til det, det er fedt! Og fælles er de gode på “deja vu” – love 🤞🏻✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maise

  Deja Vu med B og Jay Z er min all time fave 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Kamphøvener

  Der er mange! Men rocket er en af dem. Hendes vokal er så sexy i den. Men elsker også hendes nye stil helt vildt og er nede med The Carters 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min ultimative Queen-B favorit sang må være en af de gamle klassikere, nemlig single Ladies.
  Det er simpelthen muligt at sidde stille den sang og den bringer et smil frem ved alle😍🕺🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  MIn absolut yndlingssang med Beyoncé er helt klart “Partition”!! Den har den fedeste vibe, og minder mig altid om hyggelige aftener med mine veninder <3 Dog nyder jeg mest Beyoncé´s musik med min skønne kæreste, så hvis jeg vinder billetterne, vil jeg tage ham med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solbritt

  Skønne Frede – hvilken en vidunderlig præmie at udlodde! 😍🤗 Mit yndlings B nummer er Blow. 100% sexyness, attitude og Girlpwr 👍 Ville tage min veninde Kahlina med som introducerede mig til nummeret 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  En af mine all-time favorite fra Queen B, må nok være Love on Top – en rigtig danse sang💃🏽 Den gør mig i så godt humør hver eneste gang den kommer på og har en stamplads på alle min playlister.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Dyhre Nielsen

  Sorry🙌🏼💯❤️ Den ultimative bedste Beyoncé sang💥 Lemonade pladen topper alt og får hårene på mine arme samt min indre stærke kvinde til at rejse sig 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hold up – fordi den er anderledes og fantastisk at lytte til teksten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Love on top! God at danse til, god at løbe til, god til det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Run the world (girls), fordi det er the truth, og hun er et kæmpe forbillede for mange kvinder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • filukka

  love on top er klart min favorit og virkelig min ynglings sang at cykle til <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolinne

  Min yndlings er helt klart “run the world”, da den virkelig motiverer mig til at gøre ting på min måde, og at gøre det med selvtillid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anemone Sejr

  Me, Myself and I! fordi at det er absolut den svedigste Beyonce sang. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Sestoft

  “Who run the world (girls)”. Helt ærligt min hjertesang, fordi den er lig med min allerbedste ven i verden, som så meget holder min verden kørende. Hun er stærk som okse og kan bære hele verden på sine skuldre. Og så er hun den eneste, jeg kender, der aldrig har haft andet end Queen Bey som sit forevigt soundtrack of her lige. Hun ville blive LYKKELIG, hvis jeg kunne invitere til koncert med The Carters!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Pihl

  Beyonce har på mange måder også været soundtrack til min ungdom. Jeg har løbet uendeligt mange kilometer til Schoolin life og følt mig helt boss agtig med Formation i ørene. Dog tror jeg, at min aller yndlingssang er Listen, som ALTID kan give mig en klump i halsen og sætter 1 mio tanker igang i knolden på mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  7/11 er altså et ret fedt nummer og jeg elsker den ret uformelle video hun lavede til nummeret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Åh, men det skifter jo så meget. Efter Beychella er det Countdown, der giver mig liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Osorio

  “Me, myself and i” fra hendes “dangerously in love”- album. Jeg får den altid til at passe til mood om det er oprydning, summertime sadness eller en god føler på floor med girls. Den går bare rent ind og de store hofter kan stadig svinge med og mere kan man ikke be’ om joooo 💃🏼👑🐝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Nielsen

  Det er svært at vælge, men jeg ender nok på “All Night”. Jeg ELSKER lemonade albummet, historien i teksterne og sammenhængen, det er så smukt og ægte synes jeg. Og så er “All Night” den fineste afslutning, den taler direkte til de følelser der sidder i maven, og føles som at gå en tur lige efter regnvejr, hvor alting føles nyt og friskt. Jeg elsker den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Run the World for dens energi og Survivor med Destiny’s Child fordi den indeholder flest minder❤️🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luella

  If I were a boy er den sang, der altid får følelserne frem i mig!
  Ellers er det Superpower!
  Begge to meget stærke sange, som er gode at skråle med på 🤗🌸
  Det ville være fantastisk at vinde billetter til OTR2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Leest

  Den er jo mega svær! Noget af der aller bedste ved Bey, er jo at hun har lavet en sang til HVER følelse man kan føle. Men vil nok gå med “If I were a boy” – det hun synger kan rigtig mange nok godt relatere til og den rammer bare plet hos mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hehe, I Queen B’s ånd har det nok altid været ‘Grown woman’ der har været lydtapet til mange af mine Independent-woman-projekter, ligefra selv at skulle samle reoler til at peppe mig inden dates osv, og så er videoen med beyonce som lille, så beautiful :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Bo Bojesen

  Ej hvor vil jeg gerne afsted! Min y sang er Schoolin life. Den giver gode mindre fra efterskolen også dansede jeg solo dans til den sang til min eksamen på idrætsstudiet 👑🐝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Det er svært at vælge, men en all time favorite, må nok være “Halo”. Den minder mig om en varm sommerdag sammen med mine venner<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  åh, der er så mange! Men Crazy in Love kan jeg altid synge med på. God koncert! (Hvis ikke jeg vinder)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Min yndlingssang må være Freedom efter jeg oplevede den live til Formation touren, eller Love on Top fordi det rørte mig så meget da hun afslørede sin graviditet med Blue Ivy… så svært at vælge én 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Åhhh, der er intet sjovere end at stå i spejlet og synge med til Hold Up! Så det må jeg erkende, at jeg ofte gør. Så det er helt sikkert min favorit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Min yndlingssang må være ‘say my name’ fra tiderne med Destinys Child, den kan jeg høre på repeat hele dagen, både i badet og til de vilde fester

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Grown woman selvfølgelig! Fordi den minder os alle om, de ord man burde leve efter: “I’m a grown woman and I can do whatever I want” ✨🕊👯‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Det er mega svært at vælge jo, meeen All Night fra Lemonade kan noget helt specielt! Får ultimate feels over den sang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  Har mange favoritter, men særligt daddy lessons fik en helt særlig betydning for mig da min far sad i fængsel. Den fik mig til at holde hovedet lidt højere og huske på de værdier han trods alt havde lært mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg er helt vild med beyonces Girl power i alle hendes sange! Men min yndlingssang er klart Crazy in love! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Roza

  Det ville være DRØMMEN at komme med til den koncert! Der er to sange der kæmper om pladsen som min ultimative yndlings Beyoncé sang; All Night og Love on top. Hvis jeg skulle vælge et soundtrack til min gymnasie tid, skulle det helt klart være Love on top! Den sang hørte mine veninder og jeg på repeat!! Sangen All Night har tilgengæld kørt på repeat under alle mine eksamensperioder på uni.
  Jeg krydser fingrer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har en svaghed for sangene Countdown og Love on Top. De gør mig simpelthen så glad og hvem kan dog stå stille til dem, når de ruller ud af højtalerne? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har en svaghed for sangen Countdown. Den gør mig simpelthen så glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  On top uden tvivl!
  Jeg er pjattet med den, jeg hører den når jeg træner, når jeg laver mad, når jeg kører bil, når jeg cykler, når jeg får gæster, når jeg står på dansegulvet, når jeg drikker mig fuld, når jeg gør mig klar… og når jeg er ked af det- hold op hvor har den hjulpet på mig utallige gange- den er ON TOP<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Ville være så taknemlig for at få sådan en fantastisk oplevelse. En af mine ultimative beyonce favoritter er flawless. Den giver mig en masse girlpower og selvtillid når jeg har brug for det 💃🏼💪🏼💄
  Ville tage min veninde med som elsker Queen B!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørense

  Ville være så taknemlig for at få sådan en fantastisk oplevelse. En af mine ultimative beyonce favoritter er flawless. Den giver mig en masse girlpower og selvtillid når jeg har brug for det 💃🏼💪🏼💄
  Ville tage min veninde med som elsker Queen B!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Lilhammer karlen

  Min yndlings sang med Beyonce er Run the World.
  Den er bare så god, og giver en masse girlpower til mig og de andre der lytter med 😉
  Grunden til at jeg skal vinde er, at jeg først og fremmest elsker Beyonce og hendes sange, men det vil også være en perfekt ekstra fødselsdag gave til min mor, som holder formiddags brunch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Min ynglings sang må helt klart være “You da one” fordi at jeg kan huske tilbage på at stå og danse på mit værelse ik sangen. Og så selvfølgelig min yngling med Rihanna og Jay c sammen “Umbrella”. Jeg elsker Rihanna og især hendes gamle sange. Jeg synes hendes historie og hendes stemme gør hende helt unik som kunstner! Håber jeg vinder ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Ej, det er da en drømmekonkurrence!!
  Men sikke et svært spørgsmål når Bey har så mange gode sange på sit CV. Jeg må nok gå med klassikeren Crazy in Love, bare fordi den omfavner mange af mine teenageminder. Men den er tæt fulgt af Love on Top, Hold Up, Drunk in Love, Blow, mf.
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det må helt klart være crazy in love. Mega kliché kom den ud på et og samme tidspunkt, da jeg mødte min “første love”. Midt der på dansegulvet til vores første gymnasiefest blev den spillet. Jeg havde lovet mig selv, hvis den kom på, ville jeg stille mig i midten af dansegulvet og give den gas. Jeg gik direkte ud på dansegulvet, og lige bag mig kom han. Det var så ulækkert kliché, men det var sjovt og en god historie. Vi hang sammen i 6 måneder, ind til han droppede mig til fordel for skolens babe. Så er det godt, at Beyonce har medvirket til survivor, som hjalp mig igennem den “svære tid”. First World problems, men den gang var det jo verdens undergang. Jeg elsker crazy in love og survivor, og hører dem faktisk hver dag, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det må helt klart være survioir

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det må være ‘girls’ dengang Beyonce var med i Destiny’s Child. Det har været en god reminder for mig som teenager og yngre kvinde, at en fyr ikke er alting og at huske sig selv – og især at ens veninder altid er der for en og støtter en. Jeg ved ikke om det gælder når det ikke er Beyonce going strong solo, men det er i hvert fald en god en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er et virkeligt svært valg, men jeg må gå med “Freedom” fra Lemonade-albummet. Det er den sang, jeg husker allerbedst fra min seneste Beyonce-koncert, hvor vandet sprøjtede til alle sider. Så hvis jeg vinder, skal min søster og jeg gentage succesen fra sidst 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Altså det er mega svært at vælge en yndlings Queen B sang, men nu hvor jeg skal, så må jeg nok vælge Resentment, som er min ultimative break-up sang. Jeg hørte den efter et break up med min første kærlighed. Dengang græd jeg hver gang, jeg lyttede til den. Nu tænker jeg tilbage på hvor ulykkelig og dejlig min forelskelse var, hver gang jeg hører den. Den er jo så smuk og dejlig at lytte til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Stibinsky

  Det må være Flawless Remix med Nicki Minaj. Til hendes koncert i parken for to år siden, havde min lillesøster fået lavet hvide tees til os, med lyserødt “flawless” print på. Det var en sindssyg oplevelse, som jeg gerne vil have igen. Det er den ultimative sang at gøre sig klar til byen til, fordi man virkelig føler sig helt on point 💛💗🥇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W

  Dance for me fra albummet 4! Hver gang jeg smider den på højtaleren føler jeg mig lækker, glad og klar til at kunne klare hvad som helst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe B

  “Upgrade U” må være mit yndlings Beyoncé nummer (selvom det er svært at vælge!) og er en fast del af min danse playliste. Man føler sig som en POWER WOMAN med de vildeste moves klar til at upgrade dansegulvet. Det ville være så fantastisk at få lov til at se Queen B og Jay-Z live for første gang! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie F

  Har alt for mange ynglingssange. Men Wow, hvor har mine veninder og jeg danset fuldstændigt amok til single Ladies. Den sjoveste aften hvor vi gik amok til den sang, var på en natklub en søndag aften i Berlin. Alle på dansegulvet råbte ” Whooo they are single Ladies”. Beyoncés musik kan alt 🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Vittendorff

  Min yndlings sang fra Beyoncé må bestemt være “I Was Here”. Den rører mig gang på gang. Den går direkte i hjerte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Love On top ❤️👆🏼
  Vil sååååå gerne med til festen over alle fester på lørdag 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  XO! Man flyver altid lidt på en lyserød sky, når man hører den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Jeg ville til hver en tid sige, at Telephone var min favoritsang. Men Green Light er også god. Det er Baby Boy også. Og Survivor. Kan jeg vælge dem alle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Pløger

  Min absolute yndlings sang er Sweet Dreams, en sang jeg føler alle kan synge med på + det er altid en sikker vinder, ligemeget hvilket humør man er i✌️🌴

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filukka Tanstrup

  Love on top er klart min favorit og er helt klart mit ynglings cykel nummer✨💘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Halo – klart favorit.
  Minder mig om de utallige køreture med bedsteveninder, hvor alle skråler med, og man i et glimt af et øjeblik glemmer verden og føler sig ekstrem lykkelig og heldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah B

  Jeg elsker alt fra “If I were a Boy”, XO, halo, og selvfølgelig hele Lemonade albummet – MEN, jeg har især en kærlighed til “drunk in love” da det er min ultimative lip-sync sang. 💥❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna Krogh

  Irreplaceable !
  Fordi det er en af de bedste at synge med på! 💁🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Svært svært spørgsmål! Men jeg må sige Beyoncé med “Pretty Hurts” – jeg tabte mit hjerte til den i sidste sæson af SKAM. Den minder mig om at vi alle sammen er perfekte, på hver vores måde 💔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Min må være Crazy In Love -man føler sig som en verdensstjerne med den vildeste optursfølelse så snart den spiller!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna E

  Crazy in Love! Tror aldrig jeg har set nogen, der kunne dy sig for ikke at danse eller synge med. Sangen er helt 00’er perfekt, og at Jay-Z er featuring, gør det hele endnu bedre
  :-))⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Helt klart “Halo” med Beyonce, da den minder mig og en helt fantastisk tid! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er faktisk nemt at svare på, for selvom jeg elsker stort set alt med Queen Bey, så har jeg ligesom du havde det med Bday, haft det med 4. Jeg kørte lige en massiv omgang kærestesorg i slutningen af mine 20’ere og der er virkelig mange gode sange st tide til, men ‘End of time’ fik mig altid til at føle mig mega empowered og ranke ryggen og være sådan lidt – yes det skal nok gå, du er nice nok🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H

  Though choice! Men jeg er en hund for hendes gamle ballader, så min favorit må være ‘Crazy in Love’. Den har mine veninder og jeg rystet røv til et utal af gange, og kan sparke gang i enhver fest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det må helt klart være “Love on top”. Den kan få humøret i top på selv den mest triste og grå mandag! 🤞🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Yndlingsnummer: Ego! Der er bare noget helt særligt og fedt ved det nummer – jeg hører det næsten hver dag på vej på arbejde 🧘🏼‍♀️ Det nummer tror jeg aldrig, jeg bliver træt af! 💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Andersen B

  Jeg ANER det ikke. Alt med beyonce har en plads i mit hjerte. Men Blow, er fandme god! Hvorfor spiller de aldrig en på klubben?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie O.

  Puha, det var godt nok en svær en – også alligevel ikke. Lige siden jeg hørte Irreplaceble, har jeg bare beundret hvor vores beloved queen B, formår altid og være så pisse stærk og sej. Syntes der på en eller anden måde er så meget girlpower over det nummer. Så det må nok være mit yndlings Beyonce nummer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min yndlingssang er helt sikkert LOVE ON TOP!
  Jeg har været kæmpe Beyonce fangirl i sådan forever, men en dag da min kæreste spillede sangen hjemme i vores lejlighed hvor vi havde rengøringsdag med alle vinduer åbent, så kunne vi ikke dy os for at tage en svingom på stuegulvet og synge med på fuld skrald!
  Nu er LOVE ON TOP nærmest blevet vores sang, og hvergang vi kører ture i det danske land så fyldes højtalerne med denne sang og selvfølgelig alle de andre fantastiske numre som er produceret!
  Så her er altså ikke kun tale om en fan.. men to!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Et meget svært spørgsmål at svare på, men All Night fra Lemonade er en klar favorit. Jeg var med til Beyonces sidste koncert i København for to år siden, og derfor tror jeg, det ville være sjovt at se hende igen og finde ud af, hvor meget hun har udviklet sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Upgrade u! Den fikser sgu lige en lang eller dårlig dag, og så får den mig til at danse i Netto uden jeg ved det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min yndlingssang er helt sikkert LOVE ON TOP!
  Jeg har været kæmpe Beyonce fangirl i sådan forever, men en dag da min kæreste spillede sangen hjemme i vores lejlighed hvor vi havde rengøringsdag med alle vinduer åbent, så kunne vi ikke dy os for at tage en svingom på stuegulvet og synge med på fuld skrald!
  Nu er LOVE ON TOP nærmest blevet vores sang, og hvergang vi kører ture i det danske land så fyldes højtalerne med denne sang og selvfølgelig alle de andre fantastiske numre som er produceret!
  Så her er altså ikke kun tale om en fan.. men to!
  God aften herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine

  Når jeg høre 1+1 bliver jeg rørt og glad, og får den største lyst til at bare blive gift og gammel med min kæreste. Kærlighed føles stærkere og større og den sang beskriver alle de ting jeg ikke selv kan sætte ord på. Så smuk altså! Derfor vil det også være smukt for mig, at kunne invitere min kæreste til koncert på lørdag 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Jeg har mange favoritter!! Dangerously in love, Freakum Dress, Me Myself And I, osv osv…. MEEEEEN, den ultimative favorit – og til ære for The Carters nye album, må mit alleryndlings track og en klassiker der aldrig bliver gammel være Bonnie & Clyde. Through the break-ups, ups and downs, har de altid været power-couple mod alle odds. Den sang bliver aldrig gammel og bliver det ultimative symbol på hvor FED musik de laver sammen😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Cederkof

  DANCE FOR YOU – den tekst!!! Ultimative hengivelse og kærlighedssang! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noam

  Jeg elsker single ladies fordi hele min pigegruppe i vores gode dage på gymnasiet altid gav den gas på scenen. Med single ladies dansen – lige som Beyonce gør det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Single Ladies – fordi jeg (næsten) kan dansen udenad! 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sevim

  Min yndlings Beyonce/ Jay Z sang er “Crazy in love” fordi den bare giver sindssyg god energi, det er bare en god klassiker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Der er jo sindssygt mange gode sange at vælge imellem fra Queen Beys bagkatalog, men min yndlingssang må være “Sorry” fra Lemonade-albummet. Der er så meget girlpower og “jeg-giver-ikke-en-fuck”-attitude over den, som er dejligt befriende. Og jeg er desuden vild med den famøse afsluttende sætning “He better call Becky with the good hair” som refererer til Jay-Z’s udskejelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea P.

  Åhh min yndlings er klart Love on Top. Man danser bare bedre til den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan man vælge alle hendes sange?! Men hvis ikke må jeg næsten vælge Naughty Girl, da den altid kan få mig op og danse og i bedre humør – hvad end det er fredag aften, eller mandag morgen inden kl. 7 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Reshide Møller

  Whaaaat sindssyg konkurrence.

  Jeg har så vanvittig mange yndlings Beyoncé numre, men jeg er faktisk blevet kæmpe fan af hende og Jay Z’s nye hit, fordi hun rapper. Og det er for sindssygt.

  MEN all time favorit og singalong må blive Halo. Der er så mange følelser, at man kan danse og synge sig ud af enhver krise, med det nummer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Reshide Møller

  Whaaaat sindssyg konkurrence.

  Jeg har så vanvittig mange yndlings Beyoncé numre, men jeg er faktisk blevet kæmpe fan af hende og Jay Z’s ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det må helt klart være daddy lessons – wow, den er der power i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Er kæmpe Beyoncé fan, men der er kun en af hendes sange, jeg kan 100% udenad – nemlig “Halo”. Ved ikke hvorfor netop den, men sangen er fantastisk (ligesom så mange andre af hendes sange) og så er den bare skide god at synge med på! Jeg krydser fingre, for at der bliver mig, der bliver den heldige vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Min favorit fra Queen B må uden tvivl være “Crazy in love”. Den sang forbinder jeg med gode, solbeskinnede stunder i mine yngre dage… Pokkers, hvor jeg håber at få lov til at opleve hende live!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara L.

  Min ultimative yndlings Bey-sang er uden tvivl “Sweet Dreams” af den grund, at den bare altid er mega god at danse (og synge!) med til! Og så føler man sig altså også altid lidt fierce, når man hører den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  I was here! Uden tvivl min yndlings. Den fangede mig fra aller første gang jeg hørte den! Meget rørende og har et fantastisk budskab!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  All Night er et ret godt nummer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Anna

  Jeg må vælge Love on top <3 Den kan altid få mig i bedre humør, men uden at den er stressende! Derudover så kan den altid sætte gang i floor. Disse to ting er essentielle for mig. Dans og godt humør <3 Jeg glæder mig til playlist!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ásta

  Min favorit er ‘if i were a boy’ da jeg bare synes teksten er mega Nice og budskabet er fedt!! Man kan rigtig som pigen sætte sig ind i denne sang!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Drunk in love. Jeg hører den altid, når jeg kommer halvfuld hjem fra en bytur. Så sætter jeg mig ud på altanen, ryger en cigaret og lytter til den på repeat. Min kæreste vågner altid og kommer ud og giver mig et kys, inden han skynder sig i seng igen, mens jeg synger “I want you, na na. Drunk in love, I want you” inde i mit hoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Love on top!!! Hvor banal en yndlings det end er, så er det bare den sang, der hehlt seriøst får min mave til at flimre og min stemme til at knække (tak til beys ualmindeligt høje toneleje) hver eneste gang. Den minder mig om gode tider, dårlige tider og alt der i mellem. Har faktisk set dem i Paris en gang før, og lad mig bare sige, de koncertbilletter skulle ikke gå mange gange rundt om min seng!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Så svært!! Men det må nok være love on top. Elsker den måde Beyoncé stiger i stemmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H

  Hvor er det en vild konkurrence! Det må helt 110p være Halo, som er min ULTIMATIVE favorit. Får stadig gåsehud af at høre den og at skulle til dén koncert må være den bedste bedste anledning til at tage en (sidste) overspringshandling inden sidste eksamen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Et næsten umuligt spørgsmål – dog må den mest spillede sang være I Miss You fra albummet 4. Den får mig hver gang! Og deres mash-up fra OTR (første gang) hvor Beyonce synger Young Forever får mig altid til at græde lidt (bare en lille tåre) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina R.

  Jeg har virkelig mange favoritter, men den absolutte favorit må være Crazy in love med Jay Z. Det er super fedt det nummer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Der er så mange skønne Beyoncé sange, men jeg tror at min yndlings må være Love on Top. Den minder mig om den også super gode Beyoncé dokumentar, hvor jeg da fældede en lille tåre, da jeg så hende performe, fordi hun om nogen forstår at give så meget gas 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NANNA

  Single ladies er min favorit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Partition er helt klart min favorit! En jeg dansede til meget engang, der bare giver power. En rigtig lækker føler, som jeg altid er klar på 😎.
  Krydser alle mine fingre, det kunne være for vildt at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid Lærke

  Jeg har virkelig meget lyst til at sige, at min all time Bey-favorite er “Freedom” eller “Hold Up” fordi Lemonade er så vild – men inderst inde ved jeg godt, at jeg ikke kan løbe fra, at det er “Baby Boy” feat. Sean Paul. Den får mig hver evig eneste gang – på dansegulvet, på cyklen, hvor som helst – hver evig eneste gang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie GM

  Min yndlings Beyonce sang må uden tvivl være ‘Love on top’, den har jeg og mine veninder skrålet til, til utallige fester, og den har sådan en fed energi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  jeg er stadig vild med Halo. Kan huske da min far købte den med hjem som cd, da han havde været ude og rejse. Det var den første cd jeg havde, som var lavet af en kvinde (hvilket egentlig er ret sindssygt, for synes jeg havde ret mange cd’er), og jeg var fuldstændig forelsket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Helt sikkert Love on Top! Eeeeelsker det nummer, teksten, dynamikken og så minder det mig altid om, at vigtigst af alt er kærligheden – på toppen af alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det var jo Crazy in Love der startede det hele, og det er stadig virkelig godt. Og det var jo den gang man så Boogie og så Beyonce sparke toppen af en brandhane og bare danse i regnen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg kan ikke vææælgeee, MEN “Check on it” er klart en af favoritterne !!
  Vildeste konkurrence, håber jeg vinder;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Drunk in love må være en klar vinder her -kæmpe nummer!!!
  Det er en sang med et budskab og ja så kan alle bare danse til den WIN WIN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Åh, ud af alle Queen B’s sange, må min absolut yndlingssang må være “Single Ladies”!! <3
  Den minder mig om, at man ikke behøver en mand, for at gøre én lykkelig 😉 #Womenpower

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Blandt mange Queen B favoritter må jeg fremhæve “WHO run the World”. Den sikrer enhver dårlig dag og bidrager med girlpower i en ny liga. Sangen er både til hverdag og fest, til en god dag og en dårlig dag. Har med min roomie snakket en del om at være en Independent woman da vi flyttede sammen, hængte billeder på væggen, bar ting i kælderen og samlede reoler og denne sang opsummerer ligesom kapitlet vi har sammen, hvilket bare er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie S

  Elsker alle hendes sange, men især Daddy Lessons, den uden Dixie Chicks! Den er simplethen bare så god! Normalt hader jeg country, men ingen anden end Beyonce kan lave contry som jeg ender med at elske 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Listen med Beyonce.. hendes intro inden sangen gør at man virkelig kan mærke hun mener den sang. Hver en lyd/ord der kommer ud af hendes mund i den sang er så dybtfølt og ægte. Den vækker alle de rigtige følelser af girlpower. At man aldrig skal lade en mand glemme hvem man er og stå ved hvem man er. Man skal stå ved sine drømme og være tro mod sig selv. Hvis der er en kvinde der gør det, så er det Queen B! Derudover er det en fantastisk film den er med i. Kvinderne i den er dybt inspirerende ligesom B er i virkeligheden. #grlpwr #QueenB

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Min yndlingssang fra queen B er nok If I Were A Boy. Den rammer bare hver gang lige i hjertet og er perfekt til tudedage i regnvejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Ø

  Love on top! Det er min all time party-starter, og jeg synger med helt til sidste modulering, selvom jeg lyder som en sæl til sidst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nyforelsket og “Love on top” kører på repeat i mine højtalere og mit hoved, men er også bare generelt en all time favourite 🙂
  Jeg ville ELSKE at se #couplegoals (min Jay Z’s affære 😉 ) på lørdag med min nye flamme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Eeejjjj kan jo slet ikke vælge…. 😱 Som du skriver har hun og hendes musik jo været soundtracket til SÅ mange forskellige perioder af mit liv. Men vil SELVFØLGELIG gerne vinde, så må sige Crazy in love fordi den holder altid 😉
  Håber og ønsker XXX 🤞🙏😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlings Bey sang er klart “Drunk In Love” med Jay-Z. Det er total magtdemonstration af hvilket powercouple de er. Derudover har det track været en evig party-safer, når både mænd og damer skulle ud på dansegulvet. Damerne vil svinge hofterne som Beyonce og mænderne vil have balls som Jay-Z.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dicte

  VILD konkurrence! Jeg må vælge “Formation” – den sang driver så mega meget af girl boss og girl power; min veninde ville gå amok hvis vi fik billetter til koncerten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina C

  Crazy in love.

  Den var symbol på ungdomskærligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er helt vild med love on top fordi den altid får mig i godt humør og så minder den mig om min søde kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Grønning Mikkelsen

  Det er nok det sværeste spørgsmål at svare på, men min yndlingssang er ‘partition’ beatet, rytmen, teksten og den følelsen Beyonce har lagt i netop den sang er fuldstændig magisk. Generelt er dette album banebrydende for Beyonces “nye stil” som kunstner. Jeg vil dele billetterne med min højskole veninde, som bor alt for langt væk fra mig og som jeg vil elske at feste og dele min aften med og Beyonce selvfølgelig! Tak for en fed blog og konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Grønning Mikkelsen

  Det er nok det sværeste spørgsmål at svare på, men min yndlingssang er ‘Partition’, jeg elsker rytme, beatet, teksten, og den følelse Beyonce har lagt i sangen.
  Generelt er hele det album banebrydende for Beyonces “nye stil” som kunstner. Jeg vil rigtig gerne dele billetterne med min højskoleveninde, som bor alt for langt væk fra mig og have en skøn aften i samvær med hende og Beyonce. Tak for en fed blog og konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej, TIDAL kræver at man skal sætte sit kort på og det har jeg så gjort efter det siger den man skal vælge en af de 2 pakker den til 199 eller 99. Jeg kan ikke finde ud af gøre sådan så jeg får alm gratis i 90 dage som du har skrevet på dit indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  ‘Smash into you’ har en helt særlig plads hos mig. Den beskriver et helt specielt forhold, kærlighed så dyb og smuk, at man ved, at det er for altid, helt skæbneagtigt. Men Love On Top er ‘sangEN’ som jeg sætter på, når jeg skal skråle løs med veninderne efter et par flasker vin og gode G&T’s, den giver altid smilet frem og er bundet med så mange dejlige minder. Jeg har aldrig hørt Beyoncé live men ville elske det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Hele Lemonade er så fedt og boss, at det er svært at vælge! Men jeg tror, at det må være Formation – den ultimative boss-sang, og den kan altid få mig op af stolen og danse! Den er så fed 😍 Og hun er så fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sundorf

  Min sang må være “If I were a boy” – dog med et tidligere had/kærlighedsforhold idet, at jeg tidligere har haft en periode, hvor jeg kun gik i Levi’s, kasket og Adidas Superstar. Tror nogle fandt det for “drenget”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker simpelthen bare If i were a boy, den rammer altid lige der hvor den skal. og men kender bare selv følelsen af det Bey synger om.
  Så håber jeg det er billeter til parken du mener på lørdag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Crazy in love! 😀 fordi den er god at danse til, og så minder den mig om byture i gymnaiset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Crazy in love! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  End of time – lige så snart beatet går igang kan man mærke det i hele kroppen. Af en eller anden årsag overbeviser jeg mig selv om jeg kan danse til den sang som B, men den går sku nok ikke. Det bliver noget værre rod, men jeg gør det alligevel fordi jeg elsker det og kan ikke lade vær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Mayn

  Upgrade U fra 2006 albummet “B’day” fordi det simpelthen er den sejeste grl pwr song til dato! Jeg vil mene den slår run the world, dette er der delte meninger om. Jeg mener dog der er noget mere girl power ved at “upgrade” sin mand og PÅ DEN MÅDE vise at vi kvinder simpelthen bare styrer showet! Udover det får denne sang mig også automatisk til at forstille mig musikvideoen oppe i hovedet med B der slanger sig i guld og diamanter, samt hende selv der er klædt ud some ægtemanden Jay-Z i hans del af sangen, det er simpelthen en gammel klassisker og derfor skal den da selvfølgelig med på den ultimative beyoncé goals playlist!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Kristoffersen

  Helt klart Partition! Sindssygt track fra en så badass sangerinde med verdens sejeste mand (lige efter Kim K 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Crazy in love.

  Den absolut bedste på dansegulvet og til at skråle med på i bilen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Min yndlingssang er helt klart love on top! Fordi den minder mig om min tid på efterskole med min roomie og jeg fyrede den af til den sang! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Partition må være min favorit. Både fordi det lidt er to sange i én, hvilket er vildt cool. Og så er der bare fuld smadder på power hele vejen gennem sangen! Det franske vers mod slutningen understreger også sex-faktoren, der udspiller sig i nummeret. Så god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sandcastles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Party ft. J. Cole – fordi den barealtid giver en the feels! og så tager den altid mine veninder og mig down memory lane med rutine og det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Sinds konkurrence 🤠🤠🤠
  Min yndlingssang med dronning 🐝 er ‘End of time’ – mega humørfyldt og sprudlende og så føles det bare så godt, når man nailer den del, hvor B synger hurtigt 🎤🕺🏼😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Single ladies må være min favorit! Den er catchy og får gang i alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart Part II On the run, som hun har lavet med Jay z – den er så mega cool og sej at man ikke kan lade være med at synge med på den, selv på Jay Z’s rap! Næsten alt hvad de to laver sammen går bare op i en højere enhed og bekræfter endnu engang at de er seriøst et powerpar (plus har lige set setlisten, og der er den er på!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Upgrade U! Seriøst… mest boss sang, og hun er så boss i musikvideoen også.
  Ååååh, hvor jeg krydser mine trætte, eksamens-tastende fingre altså <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Love on Top 🙌 fest-nummeret jeg har danset og skrålet mest til med mine kæreste veninder! Det kan få de mest stædige dansefødder i gang og jeg elsker når alle står i en cirkel og råbesynger til hinanden. Det sker ALTID med Love on Top!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min yngling BEY sang er 100% FORMATION!
  Sangen er så badass for ikke at tale om videoen 🙌🏼
  Det er umuligt for mig ikke at prøve og fyre mine bedste beyonce moves frem når jeg hører den sang! #slayiiiiin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Drunk in love! Så lækkert et nummer, der har den helt rigtige feel af at være alt for sexet, mens hun styrer showet! Og på dansegulvet for evigt Love on top for at være fantastisk at danse til og synge (skråle) med på!
  Nok den vildeste konkurrence ever! 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  1+1 <3 Vi spillede den til vores dimission på gymnasiet i 2013, og det var bare indbegrebet af kærlighed, kammerater og 3 perfekte år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Love on top – verdens bedste sang, der er fyldt med energi og glæde. Man kan bare ikke være sur eller trist, når man hører den sang. Og så er Beyonces vokal bare fuldstændig fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Love On Top! Melodien er for nice og så rocker hun de vildeste outfits – lige fra bodystocking og militærhat til et klassisk jakkesæt – blandet med en svedig koreografi. Og nå ja, så var det til den sang hun afslørede hendes graviditet med Blue Ivy. EPIC.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  “Get me bodied” – den har en fantastisk power, det er umuligt ikke at blive i godt humør og vrikke med hofterne til den. Den minder mig om gode minder, sommer, fest og lykkelige tider <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hold up! Den er bare så lækker og med vildt meget attitude, så kommer den indre diva ud med garanti 💃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hun har jo lavet så mange fantastiske sange, men Jeg ELSKER “Superpower”, fra hendes Beyonce album fra 2013. Frank Ocean og Beyonces stemmer lyder så lækre sammen, så jeg bliver aldrig træt af at høre den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Drunk in love – fordi den kan få mig i godt (danse)humør instantly. Derudover er kombinationen af Beyoncé’s lækre stemme og Jay-Z’s rå rap jo on point.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Min yndlingssang er Love on top! Den er glad, spreder god stemning, er up-tempo og bare perfekt til at slå sig løs på dansegulvet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sandcastle 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hmmm, jeg kan da virkelig ikke bare vælge en, MEN Dance for you gjorde bare alt for mig, dengang jeg var nyforelsket. Den fik mig til at føle mig SÅ sexet! Jeg kunne fuldt ud relatere, så der er noget specielt bundet sammen med den sang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  “If I was a boy” er én af mine ynglingssange, da den fik mig igennem en ulykkelig kærlighedsaffære ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Crazy in love – fordi den kan ALT! Man kan danse vanvittigt til den på floor med veninderne, køre rundt med sin kæreste og tror man er Beyonce og Jay Z, gøre en vanvitttig glad hvis humøret er nede. Den kan virkelig gøre den dårligste dag god igen! Den bringer de bedste minder frem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Dupont

  Først og fremmest vil jeg bare sig, glæd dig! Jeg så dem her i fredags i London og sikke et show 👏🏻 Jeg ville ikke have noget imod at se dem igen, men egentlig ikke derfor jeg skriver. Ville bare udtrykke hvor fedt det var at se dem optræde sammen – det er virkelig et show der handler om dem – Mr & Mrs Carter. Så der bliver disket op med en masse gode hits fra dem begge men også nogle af deres allerbedste collabs. Nu har jeg set hende 4 gange (fangirl much haha) og Bey skuffer aldrig. Men må sige Jay-Z virkelig også leverede.
  Der er for mange yndlingssange, men skulle jeg vælge én og i den rette ånd for denne Tour så vil jeg vælge Crazy in Love – simpelthen bare en fed sang.

  Og må jeg lige benytte chancen til at sige hvor sejt #minklub er!? Jeg var måske faldet lidt af på den som læser af din blog men må da sige jeg kommer troligt tilbage for tiden for dit indhold er bare super interessant og anderledes. Tak for det!

  Ha en super fed koncert i weekenden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min yndlings Beyonce sang + musikvideo er klart “Why dont you love me”. Hun er så mega badass i den video. Og jeg føler mig også ret bad når jeg synger med 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Love On Top!
  Vi spiller den hver år til nytår når klokken slår 12 – alle skåler, kysser, krammer og ønsker hinanden velkommen i det nye år alt imens Bey tager skråler love on top ud i lokalet højere, højere og højere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Love On Top fra albummet 4 🧡 Får altid min mand og jeg på dansegulvet og er vild med melodien der klinger af Whitney i 80’erne 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Single Ladies (Put a ring on it) – For det første kan den altid få gang i dansegulvet. Men at “blive bekræftet”i at man ikke skal lade sig nøjes med en som ikke er god for en og at der nok skal være en anden – den rigtige fyr et sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  VILDEST KONKURR EVER!
  Superpower er min ynglingssang, da den er så mega sej og er feat nr. 2 fav: Frank Ocean!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Klart ‘Love on top’ – den var soundtrack til de sidste år hvor jeg, og alle mine veninder, var single samtidigt, og gik i byen konstant. Vi endte altid med Love on Top sing-a-long på dansegulvet, med så høj volumen at vi ikke selv kunne høre, hvor slemt det lød når B (og vi!) gik højere, højere og højere op i tonerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Beyonce har bare alt for mange gode numre i bagkataloget til nærmest at kunne vælge. Men når jeg nu SKAL så er det “Run the world (girls)”. Elsker den rå og seje girl power attitude, og at man altid føler sig ekstra empowered når man hører den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være irreplaceble, fordi den er så god at synge med på i badet. Få sange får mig til at føle mig så selvstændig og “fierce”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna N

  ‘If I were a Boy’. Minderne fra mit teenageværelse, skrålende med diverse hårprodukter som mikrofoner og mine veninder i fuld flor til en forfest, helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Flawless m. Chimamanda speak som feature. Den er så POWER på alle tænkelige måder. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Min yndlingssang – af alle kunstnere – er “Halo”. Både fordi den er en helt igennem fantastisk sang, men især fordi den minder mig om min far, og om den person, min kæreste, som har hjulpet mig med at leve videre efter min fars død sidste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Irreplaceable – fordi det er den ultimative breakup song, som hjælper i hårde tider ved at få en til at føle sig som en kvinde med q, fri og fuld af god energi. Gad jeg godt tude til live.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline TB

  Min yndlingssang er “Run the World (Girls)”. Fordi den altid bringer energi og glæde med sig, og selvfølgelig også fordi, at kvinderne er det stærkeste og mest uundværlige køn i verden! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

110618: Copenhagen