Vind billetter til JAY-Z og Beyoncé #OTR2 koncert og kom igang med TIDAL

Outfit from Stockholm

Soulland womens tee, Six Ames nederdel, Céline sunglasses & Adidas I-5923 runner fra Rezet Store.

Det aller sidste outfit fra min tur til Stockholm kommer her. Jeg arbejder også på en lille guide med mine favorit steder i den svenske hovedstad, men bear with me. Der er ikke mange timer i døgnet i de her dage, og den skal jo også være ordentlig 🙂

Ovenstående outfit er med en t-shirt fra Soullands nyeste kollektion – til kvinder, endelig! Faconen er lidt mere cropped og boxy end til mænd, og logoet er modificeret. Desværre er den siden hen blever for kort (det går så sindsygt stærkt!), men når baby er ude, så må den i brug igen. Det samme gælder for nederdelen – jeg må overgive mig til elastiktøj, smarte sneakers og smarte solbriller lidt endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind billetter til JAY-Z og Beyoncé #OTR2 koncert og kom igang med TIDAL