200618: Paris

#minklub – Jens Odgaard i Inter Milan

Kan i mærke at weekenden er her? Jeg kan! Igår kom hjem jeg hjem fra Paris og tog direkte ud for at fejre Trines Dirty French Thirty fødselsdag. Perfekt lige at forlænge den franske stemning. I dag skal det dog handle om to ting. Beyoncé (og ham der JAY-Z) til #OTR2 koncerten i aften og så selvfølgelig det nyeste afsnit af #minklub med Jens Odgaard.

Jeg tog til Milano fordi det dels er en af mine yndlings byer – altså pastaretter, vin, Prada butikker og en smuk by. Det er en no brainer. Derudover spiller det unge talent Jens Odgaard på Inter Milans primavera hold. Det er et ungdomshold for talenter, som de håber at udklække til førsteholdet.

Inter Milan er et af byens to store hold, med en evig rivalisering. Det andet kender i nok, AC Milan, og den rivalisering er ikke for sjov. Jeg så Inter spille på San Siro, deres kæmpe store stadion, sammen med Paride, en lokal Inter fan. Og så snakkede jeg lidt om sneakers, Kim Kardashian køleskabe og bold, men den gode Jens. Se med her.

Hvis i har YouSee boksen kan i logge ind og se alle 6 afsnit af Min Klub lige her.

Se afsnit 1 her, 2 her, 3 her og 4 her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200618: Paris