#minklub - Jens Odgaard i Inter Milan

Situationer fra min graviditet #1

Da jeg skrev det her indlæg tilbage i det tidlige forår (lang tid før jeg udgav det) så havde jeg meget svært ved at finde ud af hvordan, hvor meget og hvornår jeg skulle dele hele det her graviditets-noget på bloggen, og ikke mindst hvad. Som jeg kom lidt ind på i dette indlæg så har min vinkel so far været styling orienteret og ikke så privat. Dermed ikke sagt at i slipper for indlæg om graviditet og baby. Just wait!

Til at starte med vil jeg introducere jer for en række indlæg med noter som jeg har skrevet under min graviditet. Det er underlige situationer, overvejelser, forundring og lidt lol. Måske er der endda nogen af jer der kan nikke genkendende til det?

 1. Når jeg spørger min 19 årige kollega om han tror at jeg kan skade barnet ved at spise næsten en hel pose saltlakrids (efter at jeg har spist den). Han svarer nej, hvilket er et svar jeg i situationen tager for gode varer.
 2. Når jeg bliver ved med at sige at jeg har fået foretaget en jordmoderbiopsi. Nej.
 3. Når jeg som fredagstreat får en minimal tår af min kollegas fredagsøl. Helt skyldig!
 4. Når min lokale kaffebar har lært det rigtige svar til mig, når jeg spørger ‘hvad er det for en kage?’ Han svarer fra nu af ‘det er kun til udstilling… så det kan du ikke købe’.
 5. Når man er træt som om man har en blanding af jet lag og tømmermænd, konstant i 3,5 måned. Men til gengæld IKKE kan drikke kaffe mere.
 6. Når man finder ud af at laksetartaren på Pastis er (i følge tjeneren) helt ok at spise når man er gravid 🙏🏼
 7. Når man i 2 måneder siger man er 4 måneder henne… do the math.
 8. Jeg kan se bunden af min navle.
 9. Min lillebror (på 28 år), spørger om jeg kan mærke babyen sparke. Ja det kan jeg. Hans respons: ej hvor godt. Så ved du det ikke bare er en kæmpe lort…
 10. Når Emilys indlæg om at Penny er flyttet hjemmefra kan udløse et inferno af krampe gråd og hullken. På trods af at jeg vidste det i forvejen. Hvem sagde graviditetshormoner?

2 kommentarer

 • Cecilie

  Skønt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Betyder det, at du fik foretaget en moderkagebiopsi? 🙂

  Herligt indlæg – fra en der selv kan nikke ja til næsten samtlige af punkterne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#minklub - Jens Odgaard i Inter Milan