Beauty: Mine favoritter

270618: Copenhagen

 

Proenza Schouler tee, mini Prada taske fra Vestiaire, Pieces by Marie Jedig solbriller, H&M Trend kjole & Nike M2K Tekno sneakers fra Rezet Store (releaser i denne uge).

Her er simpelthen et aktuelt dagens outfit med en kæmpe batik t-shirt og verdens mindste Prada taske… Burde være lidt mere opmærksom når jeg shopper online. Godt nok havde jeg regnet med at den var lille. Men ikke SÅ lille. Drengene på mit kontor var meget forundret over ‘den lille pose’ jeg havde ventet på kom med posten, men efter en hurtig besigtigelse kunne vi konstatere at den kan indeholde min telefon og to dåse øl. Dermed godkendt.

Jeg ved der er et par læsere herinde som er lige så besat af Proenza Schouler T-shirts som jeg, så vil bare tippe om at den jeg har på, findes med 50% rabat her hos Støy. Husk at de er store i det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty: Mine favoritter