#minklub - Nadia Nadim i Manchester City

Mission walk-in: sneakeropbevaring

Plante inspiration – find et fint udvalg hos Happy Flower eller Greenify, Clear Drawer skoæsker fra Nomess, papkasser fra Jakodan, flettet kurvetaske fra Truss, tæppe fra Layered, tæppe fra Ellos & Nomess Space reolsystem.

Som jeg har teaset lidt for tidligere, så har jeg arbejdet på at opgradere mit walk-in og lave en ret optur sneakeropbevaring. Selvom halvdelen af mine sneakers er opbevaret, så er der stadig en hel del her i lejligheden, og dem skulle jeg finde en løsning til. For det første så gemmer og opbevarer jeg ALLE min sneakers i æsker. Helst de originale. Hvilket vil sige at jeg oftest slæææber skokasser hjem fra ferie.. 🙂 Der udover så har jeg brug for et overblik over de sneakers og sko jeg har – ellers kommer jeg bare til at bruge de samme 4-5 par.

Fokus i det her sjove sneakerwardrobe projekt har derfor været på at finde en pæn reolløsning som kunne have plads til skokasser. Finde en løsning til de sneakers som manglede kasser og endeligt at lave et hyggeligt og nice walk-in hvor der er plads til de ting jeg har og det samtidig er inspirerende at gå ind og vælge sit outfit.

Jeg er ikke helt på plads endnu – men tæt på. Min sneakergarderobe består lige nu af Nomess’ pink Space System som kan sammensættes alt efter behov og størrelse. Jeg har en stor 120 og en mellem 90, der er sat sammen. Til opbevaring af mine sneakers, har jeg kombineret de fine papæsker, med en dymolabel uden på, der beskriver model og farve på det par sneakers der er i kassen, og så har jeg suppleret med Nomess’ clear drawer, der kan stables og åbnes som en skuffe.

Jeg har tilføjet denne lænestol fra Menu, som en ‘jeg sidder lige og tager sneakers på’ stol, som jeg synes fungerer rigtig godt. Man (læs: jeg) kan også lige bruge den til at sidde og overveje situationen lidt. Og så har jeg brugt min store Truss taske som vasketøjskurv. Den kan indeholde rigtig meget (nødvendigt) og så passer den ret fint i farverne til de lyserøde reoler.

Det eneste jeg mangler er et gulvtæppe – gerne sådan et tykt og hyggeligt et. Så når man står med bare tæer og skal finde tøj, så føles det rigtig rart. Jeg ville egentlig også gerne tilføje en plante til værelset, men da der ikke kommer så meget dagslys er jeg i tvivl om hvad der ville overleve udover en kaktus… Har kigget på Monstera, en Kentiapalme eller en Pilea.  Har i nogle gode ideer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#minklub - Nadia Nadim i Manchester City