Mission walk-in: sneakeropbevaring

Favoritter fra Na-Kd i Juli

Reklame for Na-kd.

Ovenstående er mine juli favoritter fra webshoppen Na-kd, i kan bruge koden fredesblog20 for at få 20% rabat på webshoppen lige nu.

Den blå ternede blazer har faktisk bindebånd i taljen, men da jeg slet ikke har en talje pt (haha), så har jeg brugt den åben, ud over en stram sort kjole. Der findes faktisk også matchende bukser til, som jeg synes er virkelig pæne. Med en hvid tee og de her sneakers ville de være så smarte! Det må blive til September, når mit taljemål ikke er det største på min krop, som nu…!

Den grønne nederdel skabte begejstring på instagram her – sammen med de fine M2K Tekno som releasede igår hos Rezet. Den har lidt exotic senorita over sig, hvilket man altid kan bruge lidt af. Jeg er generelt ret glad for grøn pt – det er som om mine øjne trænger til en ny farve. Kender i det?

Den stribede langærmede bluse har de fineste klokkeformede ærmer som giver de klassiske striber lidt je ne sais quoi og samtidig er den boxy nok til at indehold en voksende mave. g.e.n.i.a.l.t.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mission walk-in: sneakeropbevaring